θ

Translate

15 Μαρτίου 2019

Βίντεο φρίκη: Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας σκορπίζει τον θάνατο στο τζαμί

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - «Let's get this party started» η πρώτη ατάκα του σαδιστή δολοφόνου πριν εκτελέσει εν ψυχρώ τουλάχιστον 40 άτομα - Φρίκη που δεν χωράει ανθρώπινος νους και εικόνες που θυμίζουν αρρωστημένο «βίντεο γκέιμ»
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε με head camera και δημοσίευσε live στο Facebook ένας εκ των δραστών
του μακελειου στη Νεα Ζηλανδια και το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου παρά τις εντατικές προσπάθειες των Αρχών να το κατεβάσουν.
Στο ξεκίνημα του ανατριχιαστικού κλιπ διάρκειας 17 λεπτών, ο 28χρονος Μπρέντον Τάραντ από την Αυστραλία εμφανίζεται να μπαίνει στο αμάξι του, το οποίο είναι φορτωμένο με όπλα καλυμμένα με συνθήματα, γραμμένα με λευκό μελάνι.
«Let's get this party started» (Ας ξεκινήσει το πάρτι) ακούγεται να λέει ο  δολοφόνος προτού βάλει μπρος το αυτοκίνητο. Ενώ λίγο αργότερα «προτρέπει» τους θεατές του μακάβριου βίντεο να κάνουν subscribe στο κανάλι του διάσημου YouTuber PewDiePie.
Ακούγοντας φολκ μουσική και πολεμικά εμβατήρια, οδηγεί με τη βοήθεια του συστήματος πλοήγησης στον προορισμό του, το τζαμιλ ΑΛ  Νουρ όπου πρόκειται σε λίγα λεπτά να σκορπίσει τον θάνατο, πυροβολώντας αδιακρίτως και χωρίς ίχνος ανθρωπιάς άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλαχιστον 40 ατομα  σκοτώθηκαν σε αυτήν την τρομοκρατική επίθεση και σε εκείνην που ακολούθησε (πιθανόν από τον ίδιο δράστη) σε ένα δεύτερο τέμενος στην ίδια πόλη.
.
 Φτάνοντας στον προορισμό του ο Τάραντ εμφανίζεται να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα όπλο από το πορτ μπαγκάζ και να βαδίζει προς την είσοδο του τζαμιού Αλ Νουρ.

Από τα δεκάδες αυτοκίνητα στο πάρκινγκ μπορεί να καταλάβει κανείς ότι το εσωτερικό του είναι γεμάτο με πιστούς.
Φτάνοντας στην πόρτα του τζαμιού, η φρίκη ξεκινά, με τον άνδρα να πυροβολεί αδιακρίτως όποιον βλέπει μπροστά του. Οι εικόνες θυμίζουν κάποιο φρικιαστικό βίντεο γκέιμ, και το μυαλό αδυνατεί αρχικά να επεξεργαστεί ότι πρόκειται για αληθινό περιστατικό.
Ο σαδιστής εγκληματίας εκτελεί εν ψυχρω δεκάδες ανθρώπους, ρίχνοντας χαριστικές βολές σε όσους έρπουν τραυματισμένοι στο έδαφος, προσπαθώντας να φύγουν μακριά του.
Κόσμος προσπαθεί μάταια να βρει προστασία στις γωνίες του τζαμιού και πίσω από τα λιγοστά έπιπλα, ωστόσο ο μακελάρης είναι αποφασισμένος να μη λυπηθεί καμία ζωή.
Ρίχνει όπου εντοπίζει κίνηση ή ακόμα και σε ήδη νεκρά άτομα μέχρις ότου αδειάσει ο γεμιστήρας. 
πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.