θ

Translate

3 Ιανουαρίου 2019

Μυστηριώδες αντικειμένο πυροδοτεί σενάρια για UFO (Βίντεο)

Αφορμή για εικασίες αποτέλεσε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που κατέγραψε βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο YouTube. Κάποιοι μιλούν για UFO, ενώ άλλοι εμφανίζονται πιο δύσπιστοι, απορρίπτοντας ένα τέτοιο σενάριο.
Σενάρια για UFO πυροδότησε βιντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και το οποίο φαίνεται να απαθανατίζει την πορεία ενός μυστηριώδους αντικειμένου.
Το βίντεο τραβήχτηκε από επιβάτη αεροπλάνου που πραγματοποιούσε πτήση από το Δουβλίνο προς την Πράγα στις 28 Δεκεμβρίου και δείχνει ένα αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας να ίπταται πάνω από τις ακτές της Ιρλανδίας.  
Το βίντεο ήταν αφορμή για διάφορες εικασίες, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που αμφισβήτησαν τη γνωσιότητα του βίντεο ή απέρριψαν το σενάριο περί εξωγήινης ζωής.
.
πηγη sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.