θ


Translate

29 Ιανουαρίου 2019

Στο Ρέντη ο Αβραάμ, τα είπε με Μαρτίνς

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήθελε πάση θυσία να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να ξαναφορέσει την φανέλα των ερυθρόλευκων, έχοντας την ίδια επιθυμία με το καλοκαίρι του 2008, όταν και έκανε τα πάντα για να πιάσει λιμάνι, παρά το έντονο πρέσινγκ του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων.
Και δεν χωρά αμφιβολία πως
είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά, κάτι που άλλωστε το έδειξε με την πρώτη του κίνηση χθες το απόγευμα. Ο έμπειρος στόπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους και έτρεξε αμέσως για το προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού.
Ο Παπαδόπουλος πήγε, λοιπόν, στο Ρέντη και δεν έκρυβε την χαρά και τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών περίμενε τον Αβραάμ ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εκεί για να υποδεχθεί τον 34χρονο ποδοσφαιριστή και οι δυο τους είχαν μια ολιγόλεπτη κουβέντα. Ο 48χρονος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του Παπαδόπουλου στην ομάδα και είπε στον Αβραάμ ότι είναι απόλυτα ενημερωμένος για την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.