θ


Translate

30 Ιανουαρίου 2019

Γιατρός σκότωσε την ερωμένη του από υπερβολική δόση ναρκωτικών μετά από...!

Ο χειρουργός είχε σχέση με την άτυχη κομμώτρια τους τελευταίους μήνες και σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού, είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον άνδρα της, μια και ήθελε να συνεχίσει την ζωή της με τον γιατρό, στον οποίο είχε τυφλή εμπιστοσύνη.

Όμως, πριν από σχεδόν ένα μήνα, η ξανθιά άφησε την τελευταία της πνοή, στο σπίτι του γιατρού, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ωστόσο, οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ήταν ακόμα πιο σοκαριστικές.
Συγκεκριμένα, ο Αντρέας Ντέιβιντ Νίντερμπιχλερ, όπως είναι το όνομα του χειρουργού, αποδείχθηκε πως πριν από το σεξ, την μοιραία μέρα, είχε ρίξει κοκαΐνη στα γεννητικά του όργανα, κάτι που δεν είχε αποκαλύψει στην σύντροφό του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, έπειτα από στοματικό έρωτα.
Ωστόσο, στο δικαστήριο αποδείχθηκε πως ο συγκεκριμένος γιατρός είχε χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη «τακτική» και σε άλλες 3 φορές στο παρελθόν, βιάζοντας τις συντρόφους του.
πηγη ronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.