θ


Translate

30 Ιανουαρίου 2019

Για την πέμπτη σερί νίκη του ο Ολυμπιακός κόντρα στην επικίνδυνη Λάρισα

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που συνδυάζεται με καλό ποδόσφαιρο θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στις 7:30 Novasports 1HD το απόγευμα τη Λάρισα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη» για την αναβληθείσα 15η αγωνιστική της Super League.
Οι Πειραιώτες θα «κυνηγήσουν» την πέμπτη διαδοχική νίκη τους,
ύστερα από την ισοπαλία με την Ξάνθη στο Κύπελλο στις αρχές Ιανουαρίου, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που έχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη με συνεχόμενα ματς.
Ο Πέδρο Μαρτίνς, από την πλευρά του, αναμένεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΛ, αφού θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.
Συγκεκριμένα, την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς τα αριστερά- θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Μεριά και Τσιμίκα.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Καμαρά και ο Γκιγέρμε, ενώ σε ρόλο επιτελικού χαφ θα παραμείνει ο Φορτούνης.
Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Μασούρας και ο Ποντένσε, με τον Γκερέρο να είναι στην κορυφή.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Νάτχο, Ανδρούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Ντίας και Χασάν.
Η Λάρισα πάλι, θέλει να παρουσιάσει ένα «δυνατό» πρόσωπο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Μίλος Ντέλετιτς θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, έχοντας συμπληρώσει το όριο των τεσσάρων κίτρινων καρτών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Εκτός των πλάνων του Ιταλού τεχνικού των βυσσινί Τζιανλούκα Φέστα είναι και ο Αλεξάντερ Γκοΐκοβιτς που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο ματς κόντρα στο τριφύλλι, αλλά και ο Άντονι Φατιόν, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.