θ


Translate

30 Ιανουαρίου 2019

Ο. Υ. Α. Βόμβα η μήνυσή μας κατά των 153 για την Συμφωνία των Πρεσπών (Βιντεο)

Καλημέρα από Λευκωσία. Το παρακάτω video το τράβηξαν φίλοι μας και θα προστεθεί στην Τελική μήνυση .
Με την από 29/1/2019 εν θέματι μηνυτήρια αναφορά μας προς την κ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου , για την οποία έχουν σπάσει τα τηλέφωνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για το τι τύχη θα έχει ,
απλά τεστάρουμε , στην παρούσα φάση , ευαισθησία ορισμένων θεσμών και παραγόντων στην βάση της τακτική μας .
.
Να θυμίσουμε πόσες άλλες παρόμοιες ενέργειες στο παρελθόν έχουν αρχειοθετηθεί
Όλο το πακέτο θα αποσταλεί σύντομα ΚΑΙ στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία που αναμένεται να αναλάβει καθήκοντά έως το τέλος του 2020 ωστόσο , ήδη πρωτοκολλεί υποθέσεις.
Πέραν των ανωτέρω ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ με το παρόν , την κ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΕΜΗ, διαχειρίστρια του ιστολογίου justiceforgreece και οποιονδήποτε δικηγόρο , φορέα , ή πολίτη όπως καταθέσει αντί εμάς την προαναφερόμενη μήνυσή μας σε συνεννόηση μαζί της ( βλεπ. justiceforgreece.wordpress.com/2019/01/29/συνθήκη-πρεσπών-κοινοποιήθηκε-στον-ά/ ) διά ζώσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ει το δυνατόν πριν ψηφιστεί το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ , προσθέτοντας ότι άλλο νομίζει χρήσιμο
Εκ της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης
ΜΕΛΕΤΙΟΥ Δημήτριος
πηγη triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.