θ

Translate

8 Νοεμβρίου 2018

Ψάχνει τη δεύτερή του νίκη στο Εuropa League ο Ολυμπιακός

Με στόχο τη δεύτερή του νίκη στους εφετινούς ομίλους του Europa League, η οποία θα τον κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, θα παραταχθεί απόψε (22.00, COSMOTE SPORT 3) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη.
Οι Πειραιώτες πριν από δύο εβδομάδες έσπασαν το «ρόδι» στο Λουξεμβούργο και, όπως είναι φυσικό, θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών, περιμένοντας ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα από την Ανδαλουσία, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες η Μπέτις και η Μίλαν.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, κυρίως στην άμυνα. Εξάλλου, την Κυριακή ο Ολυμπιακός έχει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος θα πρέπει να δώσει ανάσες στους παίκτες του.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Τοροσίδη, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Νάτχο και ο Καμαρά, με τους Ποντένσε και Ναουέλ στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χριστοδουλόπουλος.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Τουρέ και Χασάν. Εκτός έμειναν εν όψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Γκιγέρμε, όπως επίσης οι Νικολάου, Ανδρούτσος, Βρουσάι και ο τραυματίας Γκερέρο.
Από τη μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Μπονεφουά, Ζορντανόφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μελίς, Μπίσεβατς, Κρούσκα, Κουτουριέ, Στολζ, Σινάνι και Τουρπέλ.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πετρ Αντερλεάνου από την Τσεχία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίβο Νάντβορνικ και Γίρι Μόλατεκ. Επιπρόσθετοι έχουν οριστεί οι Ζμπίνεκ Πρόσκε και Κάρελ Χρούμπες, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Τσέχος Πετρ Μπλαζέι. 

πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.