θ

Translate

2 Νοεμβρίου 2018

Ελλάδα-Σερβία συμμαχία: «Ελλάς ή θάνατος» – Πανό για τον Κατσίφα από τους οπαδούς της Παρτιζάν – O εχθρός είναι κοινός!

Οι συγγενείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα συνεχίζουν να βιώνουν έναν «Γολγοθά», χωρίς καμία ελπίδα για «Ανάσταση». Μέχρι στιγμής, μάλιστα, δεν έχουν μπορέσει να δουν τη σορό του παιδιού τους, πόσο μάλλον να τον κηδέψουν.  
Οι αρμόδιες αρχές της γείτονος προσπαθούν να προβάλλουν προσκόμματα στη διαλεύκανση της υπόθεσης, αρνούμενοι
να παράσχουν αποτελεσματική συνεργασία, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζουν να εμπαίζουν την οικογένεια του 35χρονου αναφορικά με τη σορό.
Νέο αίτημα θα πρέπει να υποβάλουν οι γονείς του θύματος, ενώ οι αλβανικές εισαγγελικές αρχές ζήτησαν από τον πατέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα να καταθέσει εγγράφως το επίμαχο αίτημα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να το εξετάσουν.
Την ίδια στιγμή, συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Βαγγέλη Ιωαννίδη είχε χθες ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκειμένου να τον ενημερώσει για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί.
Η οικογένεια ζητά, όπως έγινε γνωστό, να σταματήσει κάθε διαδικασία για νέα νεκροτομή στη σορό, θεωρώντας ότι πλέον δεν έχει νόημα μετά και τη διαπίστωση ότι ο Αλβανός ιατροδικαστής είχε αλλοιώσει βασικά στοιχεία.
Tι λέει ο άνθρωπος που είδε για τελευταία φορά ζωντανό τον Κατσίφα
Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε ο βοσκός που είδε για τελευταία φορά τον Κώστα Κατσίφα, λίγο πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των Αλβανών αστυνομικών.
«Τον Κωνσταντίνο τον είδα, μιλήσαμε, καθίσαμε και του έδωσα λίγο νερό. Μετά του έδωσα και το παλτό μου γιατί κρύωνε. Ήταν ήρεμος. Κρύφτηκε στην άκρη κι εγώ πήγα στα πρόβατα. Κάποια στιγμή τον έχασα από τα μάτια μου, εξαφανίστηκε».
Kαι κατέληξε:
Γινόταν μεγάλος πόλεμος, το ελικόπτερο το είδα, ευτυχώς δεν μου έδωσαν καμιά σφαίρα.
ΕΛΛΑΣ-ΣΕΡΒΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πανό για τον ομογενή Κώστα Κατσίφα που έχασε τη ζωή του από πυρά Αλβανών αστυνομικών ανέβασαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κουκαρίτσκι.
Το πανό έγραφε: «Κωνσταντίνος Κατσίφας Ελλάς ή θάνατος»
Δείτε τη φωτογραφία
.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.