θ

Translate

30 Νοεμβρίου 2018

Euroleague, Ολυμπιακός-Μπούντουτσνοστ 92-70: Ερυθρόλευκο ξέσπασμα και σόου ΛεΝτέι

Η Μπούντουτσνοστ για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική (44-37), αλλά στην 3η περίοδο οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστική με τον Ζακ ΛεΝτέι να προσφέρει μια μοναδική παράσταση με ρεκόρ καριέρας
Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στην Euroleague πανηγύρισε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 92-70 της Μπούντουτσνοστ στο ΣΕΦ.

Η Μπούντουτσνοστ ξεκίνησε με απόλυτη ευστοχία στα δίποντα και δεν επέτρεπε στον Ολυμπιακό να ξεφύγει, αλλά στο τελευταίο δίλεπτο οι ερυθρόλευκοι βελτίωσαν την άμυνα τους και ξέφυγαν με 25-20.

Η Μπούντουτσνοστ έκανε ένα γρήγορο 0-6 στις αρχές της Β' περιόδου, αλλά η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και η διαφορά έφτασε στους 8 (36-28) στο 15΄.
Το ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται με 44-37 με τους ερυθρόλευκους να τρέχουν ένα σερί 13-0 στις αρχές της Γ' περιόδου ξεφεύγοντας με 57-37, όμως η Μπούντουτσνοστ έριξε τη διαφορά στους 13 στο 27' (62-49). Κάπου εκεί όμως ήρθε το προσωπικό σόου του Ζακ ΛεΝτέι ο οποίος με 11 προσωπικούς πόντους (2/2 τρίποντα, 2/2 δίποντα και 1 βολή) έστειλε τη διαφορά στους 22 πόντους (73-51) στο 28'30''!!!

Πλέον το μοναδικό ενδιαφέρον ήταν το που θα φτάσει η διαφορά με το τελικό σκορ να είναι 92-70.
πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.