θ

Translate

29 Νοεμβρίου 2018

Βεζένκοφ: «Δεν μας παίρνει για άλλες ήττες» - Παπανικολάου: «Επικίνδυνη η Μπουντούτσνοστ»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ σχολίασε την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπουντούτσνοστ (30/11, 21:30), αναφέροντας πως δεν υπάρχει περιθώριο για εντός έδρας ήττα.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Μπουντούτσνοστ έχει ανέβει τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κερδίσει την Μπασκόνια και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρέπει να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Κάθε παιχνίδι έχει άγχος στην νέα Euroleague. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας, όσο περισσότερα κερδίσουμε τόσο θα βοηθηθούμε. Έχουμε ήδη 2 ήττες, δεν μας παίρνει για άλλες. Πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό. Σουτάρουν 15 τρίποντα.
Πρέπει να παίξουμε καλή και σκληρή άμυνα. Όσο κερδίζουμε είμαστε χαρούμενοι. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να πρωταγωνιστείς σε πρωτάθλημα και Euroleague, να κερδίζεις τίτλος. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για να παραμείνει το όμορφο κλίμα στην ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μας και την ευχαριστιόμαστε. Όταν ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, υπάρχει σημαντική στήριξη και θέλουμε να τον χαροποιήσουμε».
Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου υποστήριξε ότι η νίκη της Μπουντούτσνοστ επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας οφείλει να κρατά τον Ολυμπιακό σε εγρήγορση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.
«Όποιος λέει ‘ποια Μπουντούτσνοστ’ μάλλον δεν έχει δει το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Αν δεν προσέξεις και την αφήσεις να βρει ρυθμό και να πάει σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλά τρίποντα, μπορούν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά. Πιστεύω πως αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, θα έχουμε έναν λόγο παραπάνω στο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε ακόμη μια νίκη, οπότε το κίνητρό μας πρέπει να είναι υψηλό. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να νιώσουν άνετα», ανέφερε ο 29χρονος άσος.
Όσο για τη δική του πορεία μέχρι τώρα φέτος, τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως είχα ένα αργό ξεκίνημα. Είχα έναν τραυματισμό, πήγα καλά στην Εθνική αλλά είχα ένα νέο πρόβλημα, αλλά τώρα αισθάνομαι καλά. Φέτος υπάρχουν πολλές αλλαγές, νέα φιλοσοφία, νέος προπονητής και το σημαντικό είναι να κερδίζει και να προοδεύει η ομάδα».
Για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα «One Team» είπε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που για τρίτο χρόνο συμμετέχω. Βλέπουμε παιδιά να χαίρονται, άτομα που δεν έχουν ίχνος κακίας ή ψευτιάς μέσα τους. Στις ΗΠΑ είναι πιο διαδεδομένες τέτοιες ενέργειες, αλλά και η Ευρωλίγκα προχωρά σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία όλα αυτά τα χρόνια. Το μπάσκετ είναι παραπάνω από το να βάλεις την μπάλα στο διχτάκι. Μια μικρή κουβέντα, μια φωτογραφία ή ένα χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά είναι σημαντικό. Κι εγώ μικρός θυμάμαι ακόμη και τώρα το ρίγος όταν έβλεπα από κοντά ανθρώπους του μπάσκετ, που ήταν παράδειγμα για μένα. Έχουμε χρέος πέρα από το μπάσκετ να προσφέρουμε σε αυτό το κομμάτι».
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.