θ

Translate

29 Νοεμβρίου 2018

Πάλεψε αλλά έχασε στο «Βιγιαμαρίν» ο Ολυμπιακός με 1-0 από την Μπέτις

Ο Ολυμπιακός πάλεψε για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Βιγιαμαρίν», ωστόσο δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-0 σκορ από την Μπέτις, για την 5η αγωνιστική του Europa League.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Πειραιώτες χρειάζονται νίκη με περισσότερα από δύο γκολ στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Μιλαν για να προκριθούν κόντρα στους «ροσονέρι».
Στο 18ο λεπτό οι «βερδιμπλάνκος» κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σισέ στον Μαντί, ωστόσο ο Σα κράτησε ανέπαφη την εστία του στην εκτέλεση του Λεόν.
Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έπεσε στη δεξιά του γωνιά και απέκρουσε την μπάλα, ενώ μάλιστα στην επαναφορά βγήκε και πάλι νικητής κόντρα στον παίκτη της Μπέτις, αυτήν τη φορά με τα πόδια.
Στο 29ο λεπτό η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Τσιμίκας σέντραρε από τα αριστερά και ο Μπουχαλάκης από το σημείο του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από αριστερό δοκάρι του Ρόμπλες.
Δέκα λεπτά αργότερα (39') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κανάλες, ο οποίος έκανε ένα συρτό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, νικώντας τον Σα, που βρήκε την μπάλα με τα ακροδάκτυλα, βλέποντάς την όμως να καταλήγει στα δίχτυα του.
Στο 43ο λεπτό ο Φορτούνης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο διεθνής άσος τσίμπησε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά οι παίκτες των γηπεδούχων έδιωξαν πάνω στη γραμμή.
Στο 59ο λεπτό η ομάδα της Ανδαλουσίας έφτασε κοντά στο 2-0, όταν ο Σανάμπρια σούταρε μέσα από την περιοχή, βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σα.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Μίλαν προηγείται με 5-2 σκορ της Ντουντελάνζ στο «Μεάτσα», μολονότι η ομάδα του Γκατούζο βρέθηκε να χάνει με 2-1.
Μπέτις-Ολυμπιακός 1-0
Γκολ: 39' Κανάλες (Μπέτις)
Κίτρινες: Σισέ (Ολυμπιακός), Ναουέλ (Ολυμπιακός), Mπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Mαντί (Μπέτις), Oμάρ (Ολυμπιαλός)
Κόκκινες:
Δοκάρια: 59' Σανάμπρια (Μπέτις)
Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Ρόμπλες, Σίντνεϊ, Μαντί, Μπαρτρά (74' Χάβι Γκαρθία), Ζούνιορ, Λο Σέλσο, Καρβάλιο, Κανάλες, Τέγιο (83' Μπαραγάν), Λεόν (63' Ινούι), Σανάμπρια.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Μπουχαλάκης (58' Γκερέρο), Γκιγιέρμε (82' Νάτχο), Καμαρά, Ναουέλ (72' Βρουσάι), Ποντένσε, Φορτούνης


 



 
 


 
 
 

πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.