θ

Translate

28 Οκτωβρίου 2018

Εντυπωσιακές φωτογραφίες της Sara Underwood

Η Sara Underwood είναι μοντέλο και μία από τις πιο σέξι γυναίκες στο Instagram. Έχει δημιουργήσει έναν πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram με εξαιρετικά τοπία και η ίδια να είναι πάντα αισθησιακή. 
Η 34χρονη Αμερικάνα είναι από τις λίγες που θα δείτε να αναρτούν φωτογραφίες με
μαγιό και εσώρουχα ακόμα και στο καταχείμωνο. Και δεν είναι ότι θα βρίσκεται σε χώρες που έχουν καλές θερμοκρασίες. Το έχει κάνει και σε χώρες που πέφτει χιόνι την ώρα που φωτογραφίζεται. Διατηρεί όμως τον ρυθμό της αμείωτο για να ικανοποιεί τους σχεδόν 10 εκατομμύρια ακόλουθούς της.
Κάποιες φορές βέβαια οι φωτογραφίες της δεν είναι τραβηγμένες λίγο πριν. Τις ανεβάζει όμως για να εξυμνήσει το καλοκαίρι και να εκφράσει την αγάπη της προς το αυτό. Αλλά ακόμα και οι λίγοι που δεν τους πολυαρέσει το καλοκαίρι και χαίρονται με το χουχούλιασμα και τα πολλά ρούχα του χειμώνα, θα υποκύψουν στα θέλω της.
Απολαύστε την στις παρακάτω φωτογραφίες:
Sara-Underwood-a640 Sara-Underwood-b640 Sara-Underwood-c640 Sara-Underwood-d640 Sara-Underwood-e640 Sara-Underwood-f640 Sara-Underwood-g640 Sara-Underwood-h640 Sara-Underwood-i640 Sara-Underwood-j640.
πηγη newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.