θ

Translate

29 Οκτωβρίου 2018

O Mάνος... ξελάσπωσε τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και το γεγονός ότι δεν... κάηκε το οφείλει στον Δημήτρη Μάνο.
Ο νεαρός στράικερ με γκολ στο 89ο λεπτό έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για τους Πειραιώτες, υπογράφοντας έτσι την πολύ δύσκολη αλλά συνάμα εξαιρετικά σημαντική νίκη τους με 1-0 σκορ απέναντι στην ελαφρά ταξιαρχία, στον αγώνα των δύο ομάδων που διεξήχθη στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League.
Έτσι η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, φτάνοντας τους 16 βαθμούς, την ώρα που το μαχητικό συγκρότημα του Μαντζουράκη παρέμεινε στον πυθμένα της βαθμολογίας χωρίς πόντο.
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 1-0
Γκολ:
89' Μάνος (Ολυμπιακός)
Κίτρινες: Γκίνο (Απόλλων), Λούκιτς (Απόλλων), Βούκοβιτς (Ολυμπιακός), Κούρτης (Ολυμπιακός)
Ολυμπιακός:
Ζοσέ Σα - Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης - Καμαρά (58' Nάτχο), Μπουχαλάκης (75' Μάνος), Ποντένσε, Φορτούνης, Ναουέλ (58' Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος
Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον – Στάθης, Κύργιας (69' λ.τ. Τζανετόπουλος), Λούκιτς, Οριουέλα – Γκίνο, Κονέ, Ντ’ Ούρσο – Ακόστα (75' Ζοάο Πέδρο), Τριάδης, Σικαμπάλα (79' Ναδάλες)

πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.