θ


Translate

1 Οκτωβρίου 2018

Συγγνώμη του Γιαννιώτη στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ανδρέας Γιαννιώτης.
Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δεν μπορούσε να πιστέψει πως με ένα δικό του λάθος η ομάδα του έχασε ένα σημαντικό ματς, αν και σημαντική ευθύνη αναλογεί
και στον Γιάγκος Βούκοβιτς.
Ο 25χρονος γκολκίπερ αισθάνεται, όμως, ο ίδιοςτην ευθύνη για το λάθος, καθώς η μπάλα του γλίστρησε από τα χέρια πριν ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.
Γι’ αυτό τον λόγο, κινήθηκε προς τους οργανωμένος οπαδούς του Ολυμπιακού, ζητώντας συγγνώμη για τη φάση που κόστισε στην ομάδα του Πειραιά.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.