θ

Translate

24 Σεπτεμβρίου 2018

Λυτρώθηκε ξανά στο 92’ ο Ολυμπιακός - Τον έσωσαν ο Χασάν και ο... επόπτης!

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από το καθαρό γκολ του Μασούρα στο 63', που ακυρώθηκε για οφσάιντ, ο Ολυμπιακός δραπέτευσε με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιωνίου με 1-0 χάρη σε γκολ του Χασάν στο 92'!
Με τη νίκη αυτή οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα και ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας,
ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στον έναν πόντο.
Το ματς
Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ. Ο Ολυμπιακός μέσω της κατοχής μπάλας και της κυκλοφορίας της και ο Πανιώνιο κυρίως μέσω αντεπιθέσεων.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Ολυμπιακό στο 15’, όταν ο Γκερέρο σούταρε χωρίς ισορροπία από καλή θέση και αστόχησε. Το ίδιο έκανε σε δύο περιπτώσεις, αμφότερες μετά από ασίστ του Ομάρ, και ο Φετφατζίδης, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή (17’) και σούταρε πάνω από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση (20’). Ο Πανιώνιος «απάντησε» με δύο επικίνδυνα σουτ του Μασούρα που πέρασαν άουτ (21’ και 22’), ενώ στο 29’ ο Γκερέρο σπατάλησε τη μεγαλύτερη φάση του Ολυμπιακού, πλασάροντας άουτ σε τετ α τετ μετά από υπέροχη μπαλιά του Φορτούνη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο, καθώς στο 49’ η μπάλα έφτασε στον Κόρμπο, ο οποίος πλάσαρε τον Γιαννιώτη από το ύψος του πέναλτι, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να κάνει καταπληκτική απόκρουση!
Στο 63’ το παιχνίδι πήρε.. φωτιά, αφού ακυρώθηκε λανθασμένα καθαρό γκολ του Πανιωνίου. Ο Ντουρμισάι πέρασε κάθετη πάσα στον Μασούρα, αυτός σκόραρε σε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας άσος καλυπτόταν από τον Βούκοβιτς τουλάχιστον ένα μέτρο!
Στο 67’ λίγο έλειψε ο Ολυμπιακός να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά ο Κότνικ, που είχε περάσει αλλαγή αντί του τραυματία Μανοΐλοβιτς έκανε μεγάλη απόκρουση σε δυνατό σουτ του Νάτχο.
Στο 80’ και στο 84’ ο Σπιριντόνοβιτς έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για τον Πανιώνιο, σουτάροντας ελάχιστα άουτ, όμως ο Χασάν ήταν αυτός που μίλησε τελευταίος. Ο Αιγύπτιος σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ομάρ στο 92’, χαρίζοντας μια περιπετειώδη νίκη στον Ολυμπιακό!
ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Αχμέντ Χασάν λύτρωσε τον Ολυμπιακό, χαρίζοντάς του τη νίκη με το πρώτο του γκολ στα «ερυθρόλευκα».
ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 από τον Ζοσέ Ανιγκό. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μανοΐλοβιτς, δίδυμο στόπερ οι Μπανανά και Ντομίνγκες, δεξί μπακ ο Κούρντι και αριστερό ο Παπαγεωργίου. Την τριάδα του κέντρου αποτέλεσαν οι Κόρμπος, Κεϊτά και Μασούρας, με τον Τσιλούλη να κινείται στο δεξί άκρο της επίθεσης, τον Σπιριντόνοβιτς και τον Ντουρμισάι στην κορυφή.
Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακός με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Γιώννιώτης, με τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά. Ως δίδυμο στον άξονα έπαιξαν ο Μπουχαλάκης και ο Καμαρά, με τον Φορτούνη μπροστά τους, τον Φετφατζίδη δεξιά και τον Ποντένσε αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης κινήθηκε ο Γκερέρο.
Η ΦΑΣΗ: Η τραγική απόφαση του βοηθού με την ακύρωση του γκολ του Μασούρα αναμένεται να σηκώσει πολλή συζήτηση.
ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Εμμανουήλ Σκουλάς ελέγχεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Κούρντι στο 9’. Ο βοηθός Σπυρόπουλος τα έκανε… θάλασσα ακυρώνοντας το καθαρό το γκολ του Μασούρα για οφσάιντ, ενώ η έτερη βοηθός, Δέτση, έκανε και αυτή λάθος λίγο αργότερα, κόβοντας τον Χασάν με ανύπαρκτο οφσάιντ.
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις και πάτησε κορυφή. Πάντως, η ομάδα του Μαρτίνς προβλημάτισε με την αποδοσή της, ειδικά στην άμυνα, και ήταν τυχερή που δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ με μια κάκιστη υπόδειξη του επόπτη.
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος: Μανοΐλοβιτς (62’ Κότνικ), Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (83’ Οικονομίδης), Τσιλούλης (81’ Μανθάτης), Ντουρμισάϊ, Σπιριντόνοβιτς.
Στον πάγκο: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανθάτης, Πίρις, Σοφιάν, Οικονομίδης.
Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74’ Χασάν), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58’ Νάτχο), Ποντένσε (81’ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο.
πηγη sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.