θ

Translate

24 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη 37χρονος για ασέλγεια εις βάρος της 13χρονης κόρης του

 Τον κατήγγειλε η ίδια 
Ο συλληφθείς φέρεται να προέβαινε κατ' επανάληψη σε σωματική και λεκτική βία εναντίον και των δύο ανήλικων θυγατέρων του
Στη σύλληψη ενός 37χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, μετά τις καταγγελίες της 13χρονης κόρης του ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις
εις βάρος της και οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ανήλικη, η πράξη την οποία κατήγγειλε έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κι ενώ η ίδια βρισκόταν με τον πατέρα της στο σπίτι τους, στην περιοχή της Τούμπας. Η καταγγελία έφτασε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα η σύλληψη του 37χρονου.
Όπως φέρεται να κατήγγειλε η ανήλικη, ανάλογο περιστατικό συνέβη σε προγενέστερο χρόνο, κατά το 2017. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση η Αστυνομία, αναφέρεται ότι και η μεγαλύτερη αδελφή της, ηλικίας 15 ετών, κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά.
Επιπλέον δε ο συλληφθείς φέρεται να προέβαινε κατ" επανάληψη σε σωματική και λεκτική βία εναντίον των δύο ανήλικων θυγατέρων του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο αδελφές διέμεναν μαζί με τον 37χρονο, καθώς η μητέρα τους φαίνεται να ζει σε διάσταση από τον συλληφθέντα πατέρα.
πηγη  tanea.gr
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.