θ

Translate

30 Αυγούστου 2018

Θέλει να «κλειδώσει» την πρόκριση στο Europa League o Ολυμπιακός

Το τελευταίο «εμπόδιο» που τον... χωρίζει από τους ομίλους του Europa League θα προσπαθήσει να ξεπεράσει απόψε ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 21.45 (Cosmote Sport 1) την Μπέρνλι στην Αγγλία, στον αγώνα ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, με στόχο να «προστατεύσουν» το προβάδισμα πρόκρισης που πήραν στο πρώτο παιχνίδι, όταν νίκησαν 3-1 τους «κλάρετς»
στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Το έργο των Πειραιωτών δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση, αφού οι Άγγλοι – αν και δήλωσαν πως το μυαλό τους είναι στο προσεχές παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – αναμένεται να μπουν δυνατά στο ματς και να έχουν από την αρχή πολλά τρεξίματα και να προσπαθήσουν να ανοίξουν την άμυνα του Ολυμπιακού.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα με το οποίο παρέταξε την ομάδα του κόντρα στην Μπέρνλι πριν από μία εβδομάδα.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, ενώ στα πλάγια θα παίξουν ο Χριστοδουλόπουλος με τον Ποντένσε, με τον Φορτούνη να έχει τον ρόλο του επιτελικού μέσου και τον Γκερέρο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Μεριά, Σισέ, Τοροσίδης, Νάτχο, Γκιγέρμε, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Ανσαριφάρντ και Χασάν.
Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων) έχει ως εξής:
Αστάνα (Καζακστάν)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 30/8 (0-1)
Ούφα (Ρωσία)-Ρέιντζερς (Σκωτία) 30/8 (0-1)
ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)-Τρέντσιν (Σλοβακία) 30/8 (1-1)
Λειψία (Γερμανία)-Ζόρια Λουχάνσκ (Ουκρανία) 30/8 (0-0)
Κοπεγχάγη (Δανία)-Αταλάντα (Ιταλία) 30/8 (0-0)
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Τορπέντο Κουτάισι (Γεωργία) 30/8 (1-0)
Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)-Σερίφ Τιράσπολ (Μολδαβία) 30/8 (0-1)
Κλουζ (Ρουμανία)-Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) 30/8 (0-2)
Μόλντε (Νορβηγία)-Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία) 30/8 (1-3)
Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)-Βασιλεία (Ελβετία) 30/8 (2-3)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Σάρπσμποργκ (Νορβηγία) 30/8 (1-3)
Μίντιλαντ (Δανία)-Μάλμε (Σουηδία) 30/8 (2-2)
Μπεσίκτας (Τουρκία)-Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία) 30/8 (1-1)
Σκεντίγια (ΠΓΔΜ)-Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) 30/8 (1-3)
Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία)-Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) 30/8 (2-0)
Μπρόντμπι (Δανία)-Γκενκ (Βέλγιο) 30/8 (2-5)
FC Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)-Ραπίντ Βιένης (Αυστρία) 30/8 (1-3)
Μπέρνλι (Αγγλία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) 30/8 (1-3)
Μπορντό (Γαλλία)-Γάνδη (Βέλγιο) 30/8 (0-0)
Σέλτικ (Σκωτία)-Σούντουβα (Λιθουανία) 30/8 (1-1)
Σεβίλη (Ισπανία)-Σίγκμα Όλομουτς (Τσεχία) 30/8 (1-0) 
 πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.