θ

Translate

5 Ιουνίου 2018

Περιστέρι: Ζημιές σε σπίτια από τη μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση με ηλεκτρικά (Βιντεο και Φωτο)

Φόβοι για τη στατικότητα του κτηρίου - Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις - «Καταστράφηκα, το κτήριο έχει διαλυθεί» δηλώνει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης 
Εξωτερικές ζημιές σε γειτονικά σπίτια και ένα καμμένο δωμάτιο που το χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη άφησε πίσω της η μεγάλη που φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης φωτιά σε επιχείρηση με ηλεκτρικά είδη στο Περιστέρι.
.
 Συγκεκριμένα η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 8:30, εκδηλώθηκε σε επιχείρηση που βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16.
Σύμφωνα με τον δοικητή της περιφερειακής πυροσβεστικής υπηρεσίας Αττικής «η φωτιά εκδηλώθηκε στις 5:15. Φτάσαμε στο σημείο με 12 οχήματα και 30 άνδρες. Υπήρχε υψηλό θερμικό φορτίο σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη. Γρήγορα περιορίσαμε την επέκταση της και αυτό ήταν το καλό. Οι ζημιές είναι μεγάλες. Θα αποτιμηθούν στη συνέχεια. Το εμπόρευμα στο ισόγειο καταστράφηκε ολοσχερώς. Αποφεύχθηκε η επέκταση στο υπόγειο και το διπλανό κτήριο της ίδιας εταιρείας».
.
 Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που ο καπνός, ο οποίος «έπνιξε» τα γύρω σπίτια, υψώθηκε για αρκετά μέτρα στον ουρανό. Οι ένοικοί τους , πάντως, απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Λόγω του θερμικού φορτίου πλέον εκφράζονται φόβοι για τη στατικότητα του κτηρίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, που μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6, «τη Δευτέρα είχαν έρθει δύο νταλίκες από το εξωτερικό γεμάτες εμπορεύματα και σήμερα ξεπήδησε από τη μεγάλη αποθήκη μια φωτιά. Η ζημιά είναι μεγάλη για τον άνθρωπο. Η αντίδραση της πυροσβεστικής ήταν άμεση».



fotia-peristeri_03
«Ήμουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα. Το κτήριο δεν είναι ασφαλισμένο. Έχει καταστραφεί όλο το κτήριο. Έχει πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε» δήλωσε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
.

fotia01
fotia02
fotia03

Φωτιά Περιστέρι
fotia-peristeri_02
peristeri fotia skai
pyrkagia-peristeri02
pyrkagia-peristeri03
.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.