θ

Translate

19 Ιουνίου 2018

Τι είπε ο Κόντε για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ...

Στη λίστα του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Πέδρο Κόντε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από πλευράς της διοίκησης της κυπριακής ομάδας.
Ο Ισπανός φορ μίλησε στην ιστοσελίδα του νησιού «balla.com.cy» και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Αναλυτικά όσα είπε:


«Ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως μου αρέσει πολύ που υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, είναι μία μεγάλη ομάδα, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα με ενδιέφερε πολύ αυτή η προοπτική. Θα πρέπει να περιμένουμε, όμως, να δούμε τι θα γίνει».
Για το αν έχει επαφές με τους «γαλαζοκίτρινους»:«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ακόμη. Χαίρομαι που είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ότι είμαι στους παίκτες που θέλει στην ομάδα και τον ευχαριστώ για τα λόγια του, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο προς το παρόν».
Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Όντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, έχουν υπάρξει επαφές το τελευταίο διάστημα, αλλά ούτε σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο».
Για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ γνωρίζει ότι θέλω να φύγω και να πάω σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν θέλω να συνεχίσω, θέλω να εξελιχθώ και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΣ γνωρίζει την επιθυμία μου, θα δούμε τι θα γίνει».

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.