θ

Translate

27 Ιουνίου 2018

Πακιστανοί «πρόσφυγες» και στην Ζάκυνθο: Αποπειράθηκαν να βιάσουν Βρετανίδα

Την καταγγελία του βιασμού μιας νεαρής Βρετανίδας τουρίστριας ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές του νησιού, μετά όσα καταγγέλθηκαν από την ίδια, όταν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τριών Πακιστανών στο Καλαμάκι.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, η νεαρή τουρίστρια που είχε φτάσει στο νησί τη Δευτέρα (25/6) διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής του Λαγανά, από το οποίο έφυγε με προορισμό το ξενοδοχείο της.
Στη διαδρομή έχασε τον προσανατολισμό της οπότε ζήτησε τη συνδρομή ενός αγνώστου, ο οποίος αντί του ξενοδοχείου την οδήγησε σε παρακείμενο παράπηγμα όπου έμενε με ομοεθνείς τους οποίους και προφανώς ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθόσον όπως κατήγγειλε η Βρετανίδα την περίμεναν γυμνοί.
Στην προσπάθειά τους να της αφαιρέσουν τα ρούχα και να αποπειραθούν να την βιάσουν κατάφερε να τους σπρώξει και να φύγει τρέχοντας φτάνοντας στον κεντρικό δρόμο οπότε βρήκε μπροστά της έναν οδηγό ταξί και του ζήτησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Αστυνομία και αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές από τις περιγραφές που έκανε η Βρετανίδα προχώρησαν και 5 προσαγωγές με την ίδια να αναγνωρίζει τους 3 από αυτούς ως δράστες και να συλλαμβάνονται..
πηγη
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.