θ

Translate

26 Ιουνίου 2018

Με τον Ρόχο… λυτρωτή στους «16» η Αργεντινή

Στον… έβδομο ουρανό μετά από θρίλερ η Αργεντινή, καθώς με γκολ του Ρόχο στο 86’, η παρέα του Μέσι έριξε στο καναβάτσο την Νιγηρία (2-1) και σε συνδυασμό με την ήττα της Ισλανδίας πέρασε στους «16» του Μουντιάλ.
Πιο συγκεκριμένα στο 14' ο Μέσι άνοιξε το σκορ χάρη σε γκολάρα, μετά από τρομερή μπαλιά
του Μπανέγα και δικό του φοβερό κοντρόλ πριν εκτελέσει.
Μάλιστα ο ίδιος είχε δοκάρι λίγο αργότερα σε εκτέλεση φάουλ, ωστόσο στο 50' οι Αφρικανοί κατάφεραν με ένα πέναλτι (τράβηγμα του Μασεράνο στον Μπαλογκάν) να ισοφαρίσουν, αφού ο Μόουζες νίκησε από την άσπρη βούλα τον Αρμάνι.
Οι Λατινοαμερικάνοι είχαν χάσει εντελώς το μυαλό τους, δεν μπορούσαν καν να βγάλουν μια μεγάλη ευκαιρία (αυτή ήρθε στο... 80' με τον Ιγκουαΐν να σημαδεύει στα πουλιά από πλεονεκτική θέση) και την ίδια στιγμή οι Νιγηριανοί πετούσαν τις δικές τους 2-3 καλές στιγμές για να «τελειώσουν» την υπόθεση.
Έτσι όσο τα πάντα έμεναν ρευστά, η Αργεντινή ήλπιζε και τελικά πήρε αυτό που ήθελε. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Μερκάδο έκανε υποδειγματική σέντρα από τα δεξιά και ο στόπερ Ρόχο(!) από την καρδιά της άμυνας εκτέλεσε για το 2-1! 
Οι συνθέσεις του αγώνα:
Νιγηρία (Γκέρνοτ Ρορ): Ουζόχο, Εκόνγκ, Μπαλογκούν, Ομερούο (90' Ιβόμπι), Ν'Ντιντί, Ομπι-Μίκελ, Ετέμπο, Ιντόβου, Μόουζες, Μούσα (90' Νουάνκο), Ιεανάτσο (46' Ιγκάλο)
Αργεντινή (Χόρχε Σαμπάολι): Αρμάνι, Οταμέντι, Ρόχο, Μπανέγα, Ταλιάφικο (81' Αγκουέρο), Μαστσεράνο, Ένσο Πέρες (60' Παβόν), Μπανέγα, Ντι Μαρία (72' Μέσα), Μέσι, Ιγκουαΐν.
πηγη
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.