θ


Translate

24 Μαΐου 2018

ΠΟΛΟ: Ένα βήμα μακριά από τον έκτο σερί τίτλο ο Ολυμπιακός

Σ' ένα παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι άμυνες των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 8-3 επί της Βουλιαγμένης στο Λαιμό και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού πλέον χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να φτάσει στο έκτο διαδοχικό του πρωτάθλημα!

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι ότι στο δεύτερο οκτάλεπτο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ για να πετύχει το πρώτο της τέρμα στο ματς η Βουλιαγμένη χρειάστηκε 16.40!
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός παρά το χαμηλό ποσοστό του στον παίκτη παραπάνω (2/7, ενώ ο ΝΟΒ είχε 2/8) βρήκε λύσεις κυρίως με σουτ από την περιφέρεια, ενώ εκμεταλλεύτηκε σχεδόν όλα τα λάθη που έκαναν οι γηπεδούχοι στην άμυνα σκοράροντας στην κόντρα.
Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Γενηδουνιάς, Γούνας και Ομπράντοβιτς που πέτυχαν από δύο τέρματα.
Ο επόμενος τελικός είναι το ερχόμενο Σάββατο (26/5) στο κολυμβητήριο του Πειραιά.
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-8
Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-0, 3-2, 0-3
Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Ν. Κουρούβανης, Ξανθόπουλος.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.