θ

Translate

12 Απριλίου 2018

Σοβαρή επιπλοκή στην υγεία του 52χρονου που πυροβολήθηκε στο σπίτι του

Η πολύ σοβαρή επιπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, ανατρέποντας την σταθερή πορεία του ασθενούς τις δέκα ημέρες που βρίσκεται στη ΜΕΘ
Επιπλοκή εμφάνισε ο 52χρονος, Αλέξανδρος Σταματιάδης, που παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».
Οπως πληροφορείται το protothema.gr, η πολύ σοβαρή επιπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, ανατρέποντας την σταθερή πορεία του ασθενούς τις δέκα ημέρες που βρίσκεται στη ΜΕΘ. Πρόκειται για μια κατάσταση που ανησυχεί ιδιαίτερα τους θεράποντες γιατρούς του ασθενούς καθώς η επιπλοκή επήλθε σε έναν ιδιαίτερα επιβαρυμένο οργανισμό, σε εναν ασθενή πολυτραυματία και υπό ανάρρωση απο βαριές χειρουργικές επεμβάσεις.
Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας από ληστές στην οικία του στην Κηφισιά, υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων στο ήπαρ, τον δεξιό νεφρό και τον πνεύμονα. 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.