θ

Translate

30 Οκτωβρίου 2021

Αυτές είναι οι 3 Ελληνίδες με τα ωραιότερα φυσικά ... «προσόντα» - Συμφωνείτε; (φωτό)

Το ωραίο πρέπει να θαυμάζεται είτε αποτελεί δώρο της φύσης, είτε δημιούργημα ενός πεπειραμένου πλαστικού χειρουργού. Δε διαφωνεί κανένας, σωστά;
Με το χέρι στην καρδιά, όμως, η αίσθηση ενός φυσικού γυναικείου στήθους είναι αξεπέραστη. Ακόμα και στις φωτογραφίες μοιάζει πιο…
δελεαστικό. Γι’ αυτό και τις τρεις κυρίες που ακολουθούν τις βάλαμε για τα καλά στην καρδιά αν και αποδεχτήκαμε πως θα μείνουν για πάντα μεγάλο μας απωθημένο.
Φωτογραφήθηκαν πολλάκις και σε κάθε ευκαιρία μας έδειξαν αυτό που απλόχερα τους χάρισε η φύση: Ένα μεγαλειώδες στήθος. Αν και κάποια στιγμή κατηγορήθηκαν πως έχουν επέμβει χειρουργικά, οι ίδιες το διέψευσαν και δεν έχουμε τον παραμικρό λόγο να τις αμφισβητήσουμε.
Εσείς άλλωστε, δεν πιάνεστε κορόιδο. Έχετε αποδείξει τι γυπαετοί είστε έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσετε σε ποιες ανήκουν τα ωραιότερα στήθη της Ελλάδας χωρίς καν να δείτε το πρόσωπό τους.
Λοιπόν, τι λέτε; Τι βαθμό βάζετε σε αυτές τις Ελληνίδες;
Μαρία Κορινθίου



Θεοφανία Παπαθωμά



Όλγα Λαφαζάνη



Ας θυμηθούμε τα καλύτερά τους:








πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.