θ

Translate

25 Απριλίου 2018

Από τους 14 που έπαιξαν με Παρτιζάν, οι 8 έφυγαν από τον Ολυμπιακό!

Ο τρόπος με τον οποίο «πάνε και έρχονται» παίκτες στον Ολυμπιακό, την εφετινή περίοδο, δεν έχει προηγούμενο.
Αρκεί, να ρίξει κανείς μια ματιά στο ρόστερ κατά την έναρξη της θερινής προετοιμασίας (το περασμένο καλοκαίρι με Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο) και να το συγκρίνει με τους παίκτες που βρίσκονται σήμερα στους «ερυθρόλευκους».

Στις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός έδωσε στο Βελιγράδι το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League με αντίπαλο την Παρτιζάν και η ενδεκάδα του αποτελείτο από τους: Καπίνο, Φιγκέιρας, Κούτρη, Ρομαό, Ρέτσο, Σιώπη, Οφόε, Καρσελά, Σεμπά, Μάριν και Μπεν, ενώ αλλαγή έπαιξαν οι  Ζντιέλαρ, Εμενίκε και Πάρντο.
Απ΄αυτούς τους 14 ποδοσφαιριστές, οι 8 έχουν φύγει από τον Ολυμπιακό.
Ο Καπίνο στη Νότιγχαμ, ο Φιγκέιρας στην Μπράγκα, ο Ρέτσος στην Λεβερκούζεν, ο Σιώπης στον Πανιώνιο, ο Καρσελά στην Σταντάρ Λιέγης, ο Μπεν στον Ερυθρό Αστέρα, ο Ζντιέλαρ στην Παρτιζάν, ο Εμενίκε στην Λας Πάλμας.
Ο Σεμπά και ο Οφόε είναι εκτός Ολυμπιακού, ο Πάρντο φευγάτος και οι μόνοι που παίζουν ακόμη είναι ο Κούτρης,ο Μάριν και ο Ρομαό...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.