θ

Translate

11 Μαρτίου 2018

Έβγαλε αντίδραση και πέρασε με… τεσσάρα από την Κρήτη ο Ολυμπιακός

Με τον Όσκαρ Γκαρθία να φρεσκάρει την 11άδα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Πλατανιά, επικρατώντας 0-4 μια ημέρα μετά τα 93α γενέθλιά του. Έσπασε το ρόδι ο Μιραλάς. 
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 50 βαθμούς στο πρωτάθλημα (περιμένοντας την απόφαση της έφεσης για το -3) και βρίσκονται στο -4 από την ΑΕΚ και στο -2
από τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα.
Ο αγώνας:
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να επιβάλλουν τους κανόνες τους και τον ρυθμό τους με το «καλημέρα» και φλέρταραν με το γκολ από το… καλημέρα. Ωστόσο, μετά την ωραία σέντρα του Κούτρη (που ήταν πολύ δραστήριος στο πρώτο μέρος) από τα αριστερά, ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε σε... θέση βολής, αλλά σταμάτησε αντικανονικά την μπάλα και έτσι σταμάτησε η φάση.
Μετά τη δυνατή τους εκκίνηση, οι Πειραιώτες φανέρωσαν (μέχρι να ανοίξουν το σκορ) τις… παθογένειες που τους ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ναι μεν, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά είχαν κακή κυκλοφορία με πολλά λάθη και δεν παρουσίασαν συνοχή. Σε συνδυασμό με τα λάθη των γηπεδούχων, έγινε κακό το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Ωστόσο, το τέρμα του Ρομαό (14’) με πλασέ από κοντά μετά τη σέντρα του Κούτρη ξεμπλόκαρε τον Ολυμπιακό και μετά από εκείνο το σημείο μπήκε το νερό στ’ αυλάκι για τους «ερυθρόλευκους». Είχαν τον απόλυτο έλεγχο και δίχως να φορτσάρουν έφτασαν… σβηστά σε σκορ νίκης σχεδόν από το μισάωρο «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Πλατανιάς, όπως έχει συμβεί σε πολλά φετινά του ματς, «σκόρπισε» μετά το τέρμα που δέχθηκε και η ομάδα του Γκαρθία έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο.
Στο 23’, ο Ανσαριφάρντ δεν εκμεταλλεύτηκε την καλή συνεργασία που είχε με τον Φορτούνη, καθώς νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Κλάγιτς και ο Μάριν πήρε το ριμπάουντ και με ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 2-0. Το τρίτο τέρμα (35’) των ερυθρόλευκων είχε την υπογραφή του Κέβιν Μιραλάς, που… έσπασε το ρόδι. Ο Βέλγος έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά έπειτα από την εξαιρετική αλλαγή παιχνιδιού του Φορτούνη, ταλαιπώρησε δύο παίκτες και ο Μάλσα πήγε άγαρμπα πάνω του, κάνοντάς του αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή. Ο 30χρονος επιθετικός -έπειτα- από διαφωνία με τον Ανσαριφάρντ, ανέλαβε την εκτέλεση και παρότι ο Κλάγιτς επέλεξε σωστά να πέσει δεξιά, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και λόγω των αλλαγών ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο οι Πειραιώτες κατάφεραν να βρουν ένα ακόμα γκολ.

Πιο συγκεκριμένα ο Σισέ με κοντινή κεφαλιά στο 58΄ νίκησε τον τερματοφύλακα του Πλατανιά για το 4-0.
Στη συνέχεια οι Κρητικοί έχασαν μία – δύο ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Προτό και το σκορ διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46' Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46' Κοροβέσης), Μάλσα, Πλιάτσικας (71' Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.
Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (66' Ζιλέ), Φορτούνης (62' Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75' Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.