θ

Translate

10.2.18

Α. Γεωργιάδης: Οργανωμένη σκευωρία από τον Τσίπρα....ΚΑΟΥΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ.....

«Επειδή αποφάσισε ο Συριζα να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» προειδοποιεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για οργανωμένη σκευωρία και χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα  ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης Novartis.

«Το ποινικό μητρώο του κ. Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ. Tσίπρα τον Φεβρουάριο του 2017 αυτά που έλεγε τα λένε στις καταθέσεις τους λέξη προς λέξη οι μάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα σον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας Διαφθοράς. «Η κυρία Τουλουπάκη έχει στείλει στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο» τόνισε.
Διερωτήθηκε επίσης πώς γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
naftemporiki.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.