θ

Translate

11.2.18

Και μάλιστα με ξανθά μαλλιά... Υπάρχει ανθρωπόφιδο;(ΒΙΝΤΕΟ)

Εάν αυτό το τρομακτικό πλάσμα είχε ουρά ψαριού, θα λέγαμε πως είναι μια πολύ άσχημη και τρομακτική γοργόνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα φίδι που έχει ανθρώπινα χέρια και ανθρώπινο(;) κεφάλι, το οποίο κοσμεί μια πλούσια και ξανθιά κόμη.
Το εν λόγω «ανθρωπόφιδο» ανακάλυψαν αγρότες στη Μαλαισία προ μηνών, όμως είναι ένα θέμα που συζητιέται ακόμη πολύ έντονα στο διαδίκτυο και οι απόψεις για τον αν και σε πιο βαθμό μια τέτοια είδηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ποικίλουν. Σύμφωνα με τους «θηριοδαμαστές» του, πάντως, δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά και άλλα, αφού το συγκεκριμένο φίδι το βρήκαν παρέα με ένα αρσενικό. Όπως ισχυρίζονται οι μάρτυρες, το πλάσμα , το οποίο μάλλον λόγω του μήκους και του χρώματος των μαλλιών του είναι θηλυκό, άρχισε να βγάζει περίεργες κραυγές, σα να παρακαλούσε να απελευθερωθεί και να γυρίσει πίσω στα βουνά και στο  αρσενικό. Το «φαντασμαγορικό» αυτό θέαμα, όπως γράφτηκε στον τοπικό Τύπο, έγινε έκθεμα και πόλος έλξης πολλών ανθρώπων, οι οποίοι, αφού πρώτα πλήρωσαν ένα γερό χρηματικό ποσό, όταν έφτασαν στην… πηγή, ανακάλυψαν πως το τέρας – φίδι, δεν υπάρχει πια εν ζωή και είναι… βαλσαμωμένο. .
 protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.