θ

Translate

8 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Με κορυφαίους τους Προτό, Ταχτσίδη και τον Πάρντο να παλεύει μόνος στο φινάλε, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε ξανά από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έμεινε εκτός Κυπέλλου. Διαβάστε την ατομική κριτική των «ερυθρόλευκων».
Αναλυτικά, η ατομική κριτική των «ερυθρόλευκων» στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-1:

Προτό: Σταθερός για ακόμη μια φορά, με καλές εξόδους, καλές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε και χωρίς την παραμικρή ευθύνη στα δύο γκολ της ΑΕΚ. Το γεγονός ότι ήταν από τους ελάχιστους διακριθέντες λέει εν πολλοίς την αγωνιστική «αλήθεια» του Ολυμπιακού.
Ομάρ: Πολύ λίγα πράγματα για ακόμη μια φορά από τον Νορβηγό μπακ. Βοήθησε ελάχιστα στο επιθετικό κομμάτι και παρότι δεν ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα στην άμυνα, χάθηκε στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας του.
Ρομαό: Κακό ματς από τον Τογκολέζο, ο οποίος αγωνίστηκε σε θέση στόπερ λόγω του προβλήματος του Σισέ. Στη φάση του 1-0 ήταν... άφαντος από το κέντρο άμυνας, ενώ έκανε τη γκέλα λίγο πριν τπ 2-0 που έδωσε στον Αραούχο τη δυνατότητα να «εκτελέσει» τον Προτό.
Νικολάου: Καλά διωξίματα, αποφασιστικές κινήσεις... χωρίς πολλά πολλά με τη μπάλα, ωστόσο στη μία φάση που έπρεπε να κάνει την κρίσιμη δουλειά ο νεαρός στόπερ, έχασε πλήρως τον Χριστοδουλόπουλο στο 1-0.
Κούτρης: Καλά και γρήγορα ανεβάσματα, δοκίμασε να απειλήσει από αριστερά με αρκετές κινήσεις και σέντρες, όμως και αυτός χρεώνεται λάθος στο 1-0, αφού δεν ακολούθησε την κίνηση του Λάζαρο που πήρε μια κεφαλιά σαν σε προπόνηση.
Ταχτσίδης: Από τους λίγους διακριθέντες του Ολυμπιακού κυρίως για το πάθος που επέδειξε. Σε μια ακόμη χαμένη μάχη στη μεσαία γραμμή, ο διεθνής χαφ έκανε ότι μπορούσε, έβαλε το γκολ για το 2-1 με ωραία κεφαλιά και απείλησε και με το 2-2 στο φινάλε.
Ζιλέ: Καλό πρέσινγκ από τον Βέλγο στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα έπεφτε όλο και περισσότερο η απόδοσή του. Σωστά αντικαταστάθηκε νωρίς αφού δεν μπορούσε να ακολουθήσει καν τους χαφ της ΑΕΚ.
Φορτούνης: Το απόλυτο «μηδέν» για ένα ακόμη ντέρμπι. Μετά από ένα καλό δίμηνο για τον Τρικαλινό χαφ, το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί πλήρως, ενώ και αυτός δείχνει μπερδεμένος σε τακτικό επίπεδο μετά τις συνεχείς δοκιμές και αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα. Από δικό του κόρνερ το γκολ του Ολυμπιακού.
Μιραλάς: Με σωστή πίεση και μεγάλη κινητικότητα στο ξεκίνημα του αγώνα, δοκίμασε κάποιες ατομικές προσπάθειες που δεν του βγήκαν, ενώ και αυτός έπεφτε με την ώρα. Φαίνεται σα να μην έχει βρει ακόμη ρόλο στην τακτική της νέας του ομάδας, ενώ και σωματικά δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη της πρώτης θητείας τους.
Μάριν: Ο Γερμανός κατατροπώθηκε πλήρως από την αμυντική τακτική της ΑΕΚ και παρά τις συνεχείς προσπάθειές του με τη μπάλα ή και χωρίς αυτή με τις κινήσεις του, δεν έγινε ουσιαστικός.
Ανσαριφάρντ: Ούτε αυτός φάνηκε καθόλου στην επίθεση, χαμένος συνήθως ανάμεσα σε 2 και 3 παίκτες της ΑΕΚ και χωρίς να τροφοδοτείται αρκετά από τη μεσαία γραμμή που υπολειτουργούσε σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς.
Οτζίτζα: Μπήκε αντί του Ζιλέ στο 65' όμως ούτε αυτός κατάφερε να προσφέρει κάτι επί της ουσίας στο κέντρο της ομάδας.
Πάρντο: Η καλύτερη από τις τρεις αλλαγές του Ολυμπιακού. Ο Κολομβιανός έδωσε μεγάλη πνοή στη δεξιά πτέρυγα και γενικότερα στην ερυθρόλευκη επίθεση από όταν μπήκε στο ματς αντί του Μάριν και από τα πόδια του ξεκίνησαν καλές επιθέσεις.
Τζούρτζεβιτς: Δύο... κάτι σαν τελικές από τον Σέρβο επιθετικό που αντικατέστησε στο τελευταίο τέταρτο τον Ανσαριφάρντ. Δεν δείχνει ικανός να σταθεί σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό.
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.