θ

Translate

3 Φεβρουαρίου 2018

Έτσι πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Αρκετές αλλαγές θα έχει σε σχέση με την Τρίπολη ο Ολυμπιακός στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ. Φαβορί για το βασικό σχήμα ο Οτ ζίτζα.
Στην κορύφωσή της βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Όσκαρ Γκαρθία όλα δείχνουν πως θα παρατάξει μία από αρκετά ως πολύ διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Όλα δείχνουν πως ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε θα αγωνιστεί από την αρχή στο πλευρό του Αλεξί Ρομαό στο κέντρο. Ντιόγκο Φιγκέιρας δεν υπάρχει για τα δεξιά, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ιατρικά μεν έτοιμος αλλά έχει να αγωνιστεί τρεις εβδομάδες, συνεπώς είναι πιθανό να πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκιγιόμ Ζιλέ, που έχει παίξει στο παρελθόν αρκετές φορές στην καριέρα του τη θέση. Όσον αφορά στα στόπερ, ο Αλμπέρτο Μποτία είναι πιθανό να εκτοπίσει τον Παπέ Σισέ από την ενδεκάδα και να είναι ο παρτενέρ του Μπιόρν Ένχελς. Ο Λεονάρντο Κούτρης δύσκολα χάνει τη θέση του αριστερού μπακ, καθώς ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο πέλμα.
Όσον αφορά στην επίθεση, ο Κώστας Φορτούνης φαίνεται πως θα παίξει από την αρχή, πιθανότατα αντί του Μάρκο Μάριν, με τον Φελίπε Πάρντο να παίζει δεξιά και τον Κέβιν Μιραλάς αριστερά. Φυσικά ο Σίλβιο Προτό θα είναι στο τέρμα και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.