θ

Translate

10.2.18

ΗΠΑ: Παιδόφιλος βίασε τρεις έφηβες αδερφές και τις άφησε έγκυες...ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ....ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ.....!!!

Εκμεταλλεύθηκε την απουσία της μάνας
Ο άστεγος την περίοδο του εγκλήματος, καταδικάστηκε σε 27 χρόνια φυλάκιση - Η μία το αντιλήφθηκε εγκαίρως και προχώρησε σε έκτρωση
Σε 27 χρόνια φυλάκιση για το βιασμό τριών κοριτσιών σε περιοχή του Οχάιο του Ηνωμένων Πολιτειών καταδικάστηκε ο παιδόφιλος βιαστής Άρνολντ Πέρι.
Ο έγχρωμος άνδρας επιτέθηκε στις τρεις αδερφές, τις 14χρονες δίδυμες και τη 12χρονη αδερφή τους, όταν η μητέρα τους τις άφησε μόνες τους, προκειμένου να μεταβεί σε συγγενικό της σπίτι στο Γιανγκτσάουν, του Οχάιο.
Ο άνδρας που καταδικάστηκε από το δικαστήριο ήταν άστεγος και βρήκε την ευκαιρία να εισβάλει στο σπίτι, κρατώντας ομήρους τα τρία κορίτσια.
Η υπόθεσή του δικάστηκε την Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο βίασε τα τρία παιδιά, αλλά τις κατέστησε έγκυες. Η μία από τις τρεις πρόλαβε και έκανε έκτρωση, οι δύο άλλες ωστόσο, ανακάλυψαν αργά ότι ήταν έγκυες, με συνέπεια να κρατήσουν και να γεννήσουν τα παιδιά του βιαστή τους.
Ο εισαγγελέας μίλησε με τα σκληρότερα λόγια για τον παιδόφιλο βιαστή. Καταλήγοντας στην ομιλία του τόνισε πως «αυτά τα κορίτσια θα υποφέρουν για το υπόλοιπο της ζωής τους, εξαιτίας αυτής της υπόθεσης». 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.