θ

Translate

10.2.18

Ηπειρος:Σφοδρές χιονοπτώσεις στα ορεινά ..9 μηχανήματα στους δρόμους (Φωτος)

Το βαρομετρικό χαμηλό "Ιοκάστη" ξεκίνησε το πέρασμά του και στην Ηπειρο με σφοδρές χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές με υψόμετρο άνω των 1.000 μέτρων  .
Πυκνό χιόνι πέφτει στην  ευρύτερη περιοχή του Μετσόβου  ,του Ζαγορίου ,της Κόνιτσας των Τζουμέρκων αλλά και στα ορεινά της Αρτας στα Θεοδώριανα,ενώ βροχοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές σημειώνονται στις  περισσότερες περιοχές της Ηπείρου ,χωρίς να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής προβλήματα .
9 μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού  οδικού δικτύου για αποχιονισμό και ρίψεις ποσοτήτων αλατιού ,ενώ επι ποδός για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων είναι οι Δήμοι και αρμόδιοι φορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.