θ

Translate

11.2.18

Ποινικός Κώδικας Άρθρο 386 – Υπάρχει κανείς εισαγγελέας να εφαρμόσει τον νόμο; ...ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.....

ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, Ε, ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…
Ποινικός Κώδικας Άρθρο 386
Απάτη

1. Όποιος µε σκοπό να αποκοµίσει ο ίδιος ή άλλος παράνοµο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή µε την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την
αθέµιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιµωρείται µε φυλάκιση τουλάχιστον τριών µηνών.και αν η ζηµιά που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα µεγάλη, µε φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.
2. Οι διατάξεις του άρθρου 72 για το κατάστηµα εργασίας εφαρµόζονται και εδώ.
3. Επιβάλλετται κάθειρξη µέχρι δέκα ετών: α) αν ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ’ επάγγελµα ή κατά συνήθεια και β) αν οι περιστάσεις υπό τις οποίες έγινε η πράξη µαρτυρούν ότι ο υπαίτιος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.
Α.Α.
Υ.Γ.Κ.Ε.: Πιστεύουμε ότι αυτό το άρθρο ισχύει και για τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο από την μεταπολίτευση και μετά, την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ,  που με τα ψέμματά τους καταλήστευσαν τον Ελληνικό λαό!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ.
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.