θ

Translate

9.2.18

Ουίλτζερ: «Κλειδί η άμυνα, να παίξουμε με το δικό μας στιλ» ΡΕΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:45)

Ο Κάιλ Ουίλτζερ σχολίασε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρεάλ (21:45) και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παίξουν με το δικό τους στυλ για να φτάσουν στη νίκη.
«Είμαστε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι για αυτό το μεγάλο ματς. Έχουμε προετοιμαστεί γι αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Κάθε φορά που παίζουμε
εκτός στην Euroleague, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, κάθε εκτός έδρας ματς στην Euroleague είναι δύσκολο. Πρέπει να ακούσουμε τους προπονητές μας και να κάνουμε ένα καλό ματς.
Πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα και να μην κάνουμε λάθη όπου θα τους δώσουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Η άμυνα μας είναι το κλειδί σε αυτή την αναμέτρηση. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνα, γνωρίζουμε πως είναι καλή ομάδα στα επιθετικά και γι αυτό απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση. Θα πρέπει να παίξουμε "Ολυμπιακό" μπάσκετ, δηλαδή το δικό μας στιλ μπάσκετ», ανέφερε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία ο Καναδός φόργουορντ. 
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.