θ

Translate

2.1.18

Φώφη Γεννηματά:To 2018 θα ανατρέψω το πολιτικό σκηνικό!

Το 2018 θα είναι χρονιά ορόσημο για το Κίνημα Αλλαγής, που μπορεί να γίνει ο νέος φορέας αναγέννησης και ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, στον Real fm, προσθέτοντας: «Εμείς φτιάχνουμε και αναγεννάμε
τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Την παράταξη της Κεντροαριστεράς».
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τον ενθουσιασμό της μανταμίτσας Φώφης για την ανταπόκριση του νεαρόκοσμου στις φαντασιώσεις της αρχηγού του Κινήματος θα μπορούσε να τις συγκρίνει μόνο με την ψευδαίσθηση που έχει η Μαίρη Συναντσάκη για το πόσο sexy την βλέπουν οι άνδρες.
Η Φώφη πιστεύει ότι οι νέοι ψηφοφόροι (όσοι είναι κάτω των 50) αδημονούν να γίνουν εκλογές για να ρίξουν δαγκωτό Κίνημα Αλλαγής επειδή τους διεγείρει πολιτικά το φλογερό πολιτικό ταμπεραμέντο της Φώφης.
Στην συνέχεια σας παραθέτουμε μερικές ακόμη βαρετές δηλώσεις της Φώφης, πριν μας απασχολήσει το πως η Μαίρη Συναντσάκη αποχαιρέτησε το 2017.

-Το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος θα το πει ο ελληνικός λαός. Εμείς μένουμε στην εμμονή για εθνική γραμμή και εθνική συνεννόηση. Και ρωτώ και τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, αν είναι αποφασισμένοι να συμβάλουν στην σταθερότητα του τόπου, στη βάση μιας προοδευτικής ατζέντας. Μόνο με ένα προοδευτικό σύμφωνο για τον τόπο μπορούμε να συνεργαστούμε. Πρέπει σαν χώρα να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, ξένες επενδύσεις, στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, δουλεία για τους νέους ανθρώπους. Αυτή είναι η καρδιά του δικού μας προγράμματος και είναι και η διαφορά μας και από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Εγώ εκτιμώ ότι ήδη ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή την κυβέρνηση και όσο παραμένει επιτείνονται τα αδιέξοδα. Λέει ναι σε ό,τι ζητούν οι θεσμοί, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις τους, έχει αναλάβει τη δέσμευση για πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και για να τα επιτύχει “επενδύει” στην υπερφορολόγηση. Αυτό έχει ημερομηνία λήξης…”
Μετά από τις δηλώσεις της αρχηγού του συναρπαστικού Κινήματος Αλλαγής που συναρπάζει τους νέους  ψηφοφρόρους θα έλθουμε σε κάτι ακόμη πιο ξεσηκωτικό. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια Μαίρη Συναντσάκη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις περσινές διακοπές στη Σαμοθράκη, στην οποία ποζάρει γυμνή στο φακό του συντρόφου της Σπύρου Χατζηαγγελάκη-ήρωας ο Σπύρος. Γενναίος και ανθεκτικός στο θέαμα της γυμνής Μαίρης που συλλέγει πεταλούδες στα βράχια. Η Μαίρη φωτογραφίζεται διαρκώς γυμνή λες και απασχολεί κάποιον το σχετικό θέαμα. Αντίστοιχα και η Φώφη Γεννηματά πιστεύει ότι θα συνεγείρει τα πλήθη. Κάποιος πρέπει να της πει ότι δουλεύει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μάλλον θα αγγίξει ποσοστά εθνάρχη εάν ο Τσίπρας πραγματοποιήσει την απειλή του και κάνει εκλογές το 2019: NΔ 54%, ΣΥΡΙΖΑ 9%, Κίνημα Αλλαγής 8%.
Η Μαίρη δήλωσε σχετικά:

«Eίναι τώρα που γεμίζει το instagram με απολογισμούς και αποχαιρετισμούς και επιτεύγματα. Σκέφτομαι πως είναι να βλέπεις τις ζωές των άλλων μέσα από φωτογραφίες και λόγια και να μπαίνεις σε συγκρίσεις και να νιώθεις λιγότερο επιτυχημένος ή λιγότερο χαρούμενος ή λιγότερο ικανός. Το παθαίνουμε ολοένα και περισσότερο κοιτάζοντας μέσα από τις «κλειδαρότρυπες». Όμως θέλω να σου πω κάτι. Για όσα κατάφερες φέτος να είσαι υπερήφανος. Ήταν αρκετά! Για όσα δεν κατάφερες, να είσαι σίγουρος ότι αποτελούν πολύτιμα μαθήματα και εμπειρία για το μέλλον σου και να είσαι υπερήφανος. Από αυτά που είχα πει πέρυσι τέτοια εποχή ότι θέλω να κάνω, έκανα λιγότερα από τα μισά. Όλα τα υπόλοιπα που έγιναν ούτε τα περίμενα, ούτε τα σχεδίαζα. Και τελικά ήταν ακριβώς αυτά που χρειαζόμουν. Είτε ως μαθήματα, είτε ως χαρές. Θα ακολουθήσω την ροή του 2018 με εμπιστοσύνη. Και θα εκπέμπω αυτό ακριβώς που θέλω να έλκω. Φως και Αγάπη. Και θα θυμάμαι ότι το 2017 ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να ζήσω για μια στιγμή σαν σε πίνακα ζωγραφικής. Εκεί…».
Γι΄αυτό σας λέμε δεν υπάρχουν λόγια αδέλφια. Δεν γλιτώνουμε με τίποτε στην Κολομβία της Ευρώπης. Φώφη VS Μαίρης με φόντο τον οξυδερκή θεατή-ψηφοφόρο.
Και γαμώ τα γαμότα…
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.