θ

Translate

3.1.18

Oι εκκεντρικές διατροφικές συνήθειες διαβόητων δικτατόρων

Ποια ήταν τα αγαπημένα φαγητά κάποιων διαβόητων δικτατόρων; Την απάντηση δίνει το βιβλίο που φέρει τις υπογραφές των Victoria Clark και Melissa Scott και τον τίτλο «Dictators' Dinners: A Bad Taste Guide to Entertaining Tyrants». Όπως αναφέρει το businessinsider, στις σελίδες του
περιγράφεται μεταξύ άλλων η συμπεριφορά τους στο τραπέζι, αλλά και οι φόβοι τους μήπως τους δηλητηριάσουν. Επίσης παρατίθενται και κάποιες συνταγές των γευμάτων τους.
Ακολουθεί μια «γεύση» από κάποιες εκκεντρικές προτιμήσεις
Τα αγαπημένα τρόφιμα του Kim Jong Il φέρεται να ήταν η σούπα καρχαρία και η σούπα από κρέας σκύλου, τα οποία πιστεύε ότι του έδιναν ανοσία και ανδρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μια αρκετά μεγάλη ομάδα γυναικών η οποία λέγεται ότι εξέταζε ότι κάθε κόκκος ρυζιού που του σερβίρεται ήταν ίδιο σε μέγεθος, σχήμα και χρώμα.
kimmmm
Η χορτοφαγία του Χίτλερ έχει αποδοθεί σε ιδεολογικούς λόγους, αλλά μπορεί επίσης να έχει κινητοποιηθεί και από την πεποίθησή του ότι μια δίαιτα χωρίς κρέας θα μπορούσε να τον απαλλάξει από τον χρόνιο μετεωρισμό και τη δυσκοιλιότητα. Στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ο Χίτλερ έτρωγε μόνο πατάτες και ζωμό. Επίσης, είχε μια ομάδα 15 δοκιμαστών τροφίμων.
hhh
Ο Μουσολίνι αγαπούσε μια απλή σαλάτα από ψιλοκομμένο σκόρδο με λάδι και φρέσκο ​​χυμό λεμονιού. Θεωρούσε ότι το γαλλικό φαγητό ήταν «άχρηστο». Προτιμούσε να τρώει τα γεύματά του στο σπίτι με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους.
Οικογένεια Μουσολίνι  Ο Μπενίτο με τη γυναίκα του Ραχήλ
Ο Pol Pot απολάμβανε κυνήγι, αγριογούρουνο, φίδι, φρέσκα φρούτα, κονιάκ και κινέζικο κρασί. Επίσης φέρεται να του άρεσε και το βραστό με κόμπρα.
pol-pot-liked-cobra-stew
Στον Τσαουσέσκου άρεσαν τα λαζάνια με μια ξινή κρέμα από αβγό, ο κυπρίνος αλλά και η σαλάτα με ντομάτα και φέτα σε συνδυασμό με μπριζόλα. Δεν έτρωγε φαγητό που δεν είχε ελεγχθεί σωστά και δεν δίσταζε να το πετά στο πάτωμα και να το κλωτσά.
tsss.
newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.