θ

Translate

28 Ιανουαρίου 2018

Γκέλαρε και έπεσε από την κορυφή ο Ολυμπιακός - Όλα για όλα με ΑΕΚ στο Φάληρο

Έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Στάση... Τρίπολη για τον Ολυμπιακό! Οι Ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην δέκατη σερί νίκη τους, έμειναν στο 1-1 με τον εξαιρετικό Αστέρα και είδαν τον ΠΑΟΚ να μένει μόνος πρώτος στην κορυφή, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με την τρίτη ΑΕΚ.

Η εμφάνιση του Αστέρα έδωσε στο παιχνίδι μια άγρια ομορφιά, αφού η ομάδα του Σάββα Παντελίδη βγήκε για να κάνει το παιχνίδι της, χωρίς να φοβάται τους Ερυθρόλευκους. 
Το σκορ για τους Αρκάδες άνοιξε με όμορφη κεφαλιά στο 21' ο Ιγκλέσιας, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανσαριφάρντ, στο οποίο υπέπεσε ο Τριανταφυλλόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν, είχαν ορισμένες καλές φάσεις με τον Μιραλάς και τον Ζιλέ, όμως ο Αθανασιάδης ήταν "κέρβερος" στην εστία του και κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος.
ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Αθανασιάδης ήταν ο παίκτης - κλειδί του ματς, αφού με τις καίριες επεμβάσεις του κράτησε τον Αστέρα και ουσιαστικά του έδωσε τον πολύτιμο βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό.
ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με σύστημα 4-4-1-1 παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρσία, χρησιμοποιώντας τον Κέβιν Μιραλάς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Στο τέρμα ήταν ο Προτό, τετράδα της άμυνας ήταν οι Σισέ, Ένγκελς, Φιγκέιρας και Κούτρης, στα χαφ ήταν οι Ρομαό, Ζιλέ και στα άκρα οι Μάριν, Πάρντο. Στο δεύτερο έπαιξαν οι Τζούρτζεβιτς, Οφόε και Φορτούνης, χωρίς να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο.
Όσο για τον Αστέρα, ο Σάββας Παντελίδης ξεκίνησε με 4-2-3-1, έχοντας τον Αθανασιάδη κάτω από την εστία, τους Γιαννούλη, Τριανταφυλλόπουλο, Σελίν και Κώτσιρα στην άμυνα, τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο στα χαφ και τους Κυριακόπουλο, Τόνσο και Τσιλιανίδη πίσω από τον Μανιά.
Η ΦΑΣΗ: Η στιγμή που θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου του αγώνα έγινε στο 45'. Ο Φιγκέιρας φαίνεται να βάζει τρικλοποδιά εκτός φάσης στον Κυριακόπουλο, παίρνει την κίτρινη από τον Ζαχαριάδη, όμως οι άνθρωποι του Αστέρα φώναξαν για κόκκινη. Απ' ότι φαίνεται από το ριπλέι, είχαν δίκιο.
ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Αρκετές κάρτες -οι περισσότερες σωστές- έδειξε ο διαιτητής Ζαχαριάδης, που όμως θα μπορούσε να δείξει την απευθείας κόκκινη στον Φιγκέιρας στο τέλος του πρώτου μέρους. Όσο για το πέναλτι του Ολυμπιακού, ο Τριανταφυλλόπουλος βρίσκει από πίσω τον Ανσαριφάρντ και σωστά ο ρέφερι έδειξε την εσχάτη των ποινών.
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Μία βδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός έπεσε από την κορυφή, μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα. Οι Ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν χωρίς τον Φορτούνη, με τον Μιραλάς πίσω από τον φορ και στην συνέχεια στα άκρα, όμως ούτε η είσοδος του πρώτου, ούτε η εμφάνιση του δεύτερου έκαναν την διαφορά που χρειαζόταν για να έρθει το τρίποντο.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Οι Ερυθρόλευκοι κόλλησαν απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Σάββα Παντελίδη και πλέον βρίσκονται στην δεύτερη θέση, πίσω από τον ΠΑΟΚ. Έτσι, όπως γίνεται κατανοητό, ο αγώνας με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" είναι... όλα τα λεφτά τόσο για τους Πειραιώτες, όσο και για την Ένωση, στην μάχη που κάνουν και οι δύο για τον τίτλο.
ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ τα γκολ της αναμέτρησης Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης):
Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (64' Ισνάλδο), Τόνσο, Κυριακόπουλος (74' Ντουντού), Μανιάς (84' Καλτσάς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρσία): Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Σισέ (85' Τζούρτζεβιτς), Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Πάρντο (70' Οτζίτζα Οφόε), Μάριν (46' Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.