θ

Translate

18 Ιανουαρίου 2018

Μια ζωή ανθέλληνες τα πρακτοράκια του Σόρος: Αντισυγκέντρωση αναρχικών την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη – Φόβοι επεισοδίων

Σε αντισυγκέντρωση στο «συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου καλούν ομάδες αντιεξουσιαστών. Συγκεκριμένα, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, από κοινού με την ομάδα «Μαύρο και Κόκκινο» και τη «Libertatia» καλούν σε συγκέντρωση
την Κυριακή στις 13:00 στην Καμάρα.
Παράλληλα, μικροφωνική και συγκέντρωση για το Σκοπιανό και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18:00 στην Καμάρα, ενώ και το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου ομάδες αντιεξουσιαστών σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία, με αφετηρία την Καμάρα, στις 12:00.
Στο σχετικό κάλεσμά της, που δημοσιεύθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «το µακεδονικό ζήτηµα µε όλες του τις προεκτάσεις είναι βασικός άξονας συγκρότησης του ελληνικού εθνικισµού και του κράτους του».
«Οφείλουµε να παλέψουµε για µια κοινωνία που η διάκριση σε εθνότητες θα είναι αδιάφορη και δεν θα αποτελεί αιτία πολέµων, σφαγών και διακρίσεων. (…) Αυτή η πάλη όµως αρχίζει σήµερα µε την αναγνώριση και ισοτιµία των µειονοτήτων, το δικαίωµα στον αυτοπροσδιορισµό, την αποεθνικοποίηση του δηµόσιου χώρου και βέβαια την εκδίωξη της εκκλησίας από αυτόν», αναφέρει η Αντιεξουσιαστική Κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.