θ

Translate

4.1.18

Λέσβος: Πρόσφυγες έσφαξαν πρόβατα για να τα φάνε ...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ....ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.....ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΦΚΛΗΜΑ ΚΑΝΕΤΕ....ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ 4Χ4????

Συνελήφθη και η μητέρα ενός ανήλικου δράστη
Μπήκαν σε δύο περιφραγμένα αγροκτήματα και αφαίρεσαν συνολικά έξι ζώα τα οποία θανάτωσαν - Σε σακούλες αποθήκευαν το κρέας!
Συνελήφθησαν χθες σε αγροτική τοποθεσία στη Μόρια της Λέσβου, πέντε μετανάστες, ηλικίας από 17 έως 20 ετών,
σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ζωοκλοπής και της ζωοκτονίας.
Σύμφωνα με το lesvospost.gr, την τελευταία εβδομάδα, οι συλληφθέντες, μπήκαν σε δύο περιφραγμένα αγροκτήματα στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσαν συνολικά έξι ζώα (5 πρόβατα και κριάρι), τα οποία θανάτωσαν.
Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, μία πλαστική σακούλα με τμήματα σφαγμένου ζώου (προβάτου), η οποία βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και δύο  μαχαίρια, που εντοπίστηκαν στους χώρους όπου έγιναν τα προαναφερόμενα αδικήματα.
Επίσης, συνελήφθη η μητέρα ενός ανηλίκου εκ των δραστών, η οποία κατηγορείται για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Πηγή: lesvospost.com 

protothema.gr
μονταζ teo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.