θ

Translate

30 Ιανουαρίου 2018

Στη Βραζιλία Βίντεο-σοκ: Τον εκτέλεσε στη μέση του δρόμου για ένα χρέος 400 ευρώ!

Ο εκτελεστής δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι μπροστά στη δολοφονία βρισκόταν το παιδί του θύματος
Σοκ προκαλεί το πολύ σκληρό βίντεο από τη Βραζιλία που δείχνει τη στιγμή που ένας άνδρας εκτελεί εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου έναν άλλο άνδρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Globo η δολοφονία έγινε για ένα χρέος μόλις 400 ευρώ!
Ο 33χρονος Έλντερ Μπρούνο ντε Μέλο Άλβες περπατούσε με τη γυναίκα και το παιδί του στις 20 Ιανουαρίου όταν ξαφνικά σταμάτησε μπροστά τους μια μηχανή με δύο αναβάτες.
Ο ένας από τους δύο αναβάτες κατεβαίνει, βγάζει όπλο και μετά από έναν σύντομο διάλογο πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον 33χρονο.
Μετά την έκτελεση ο δράστης σημαδεύει και τη γυναίκα και το παιδί του Μέλο Άλβες χωρίς, ευτυχώς, να πυροβολεί για δεύτερη φορά.
Ο 33χρονος λίγη ώρα αργότερα έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες ήταν θείος και ανηψιός, με τον πρώτο να παραμένει ασύλληπτος και τον δεύτερο να έχει πέσει στα χέρια των αρχών.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ
.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.