θ

Translate

5.1.18

Για το... καλό ποδαρικό στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός (21:00, Novasports 1)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00, Novasports 1) και θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το 2018. Επιστροφή τραυματιών και... ντεμπούτο για Κουζμίνσκας.
Μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports 1) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα κυνηγήσει τη νίκη που θα της επιτρέψει να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο το 2018, αλλά και να φτάσει εκ νέου στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Regular Season. Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Βαγγέλη Μάντζαρη, Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, όχι όμως και στους Μπράιαν Ρόμπερτς, Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη. «Μέσα» θα είναι τελικά και ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος θα αγωνιστεί παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί.
Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς και του δεύτερου γύρου. Είναι πολύ σημαντικό, με μία ομάδα που ψάχνει μία καινούργια αρχή και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Κάναμε έναν μίνι-απολογισμό με τους παίκτες για το ποια σημεία μπορούμε να βελτιώσουμε και θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι κάθε ομάδα θα είναι υποψιασμένη απέναντί μας, με έξτρα κίνητρο. Το ότι η Αρμάνι ενισχύθηκε με τον Κουζμίνσκας δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους. Εχει, ούτως ή άλλως, παίκτες με ταλέντο. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε».
Στην αντίπερα όχθη, ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι θα έχει στη διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Πέρες Πέρες (Ισπανία), Μίλιγια Βόινοβιτς (Σέρβια) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Euroleague:
4/1
Παναθηναϊκός Superfoods - Εφές 90-79
Ουνικάχα Μάλαγα - Βαλένθια 83-85
Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 85-72
5/1
19:45 Φενερμπαχτσέ - Μπασκόνια (Novasports 2)
20:00 Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις (Novasports 4)
21:00 Μπάμπεργκ - Χίμκι (Novasports 5)
21:00 Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (Novasports 1)
21:45 Ρεάλ - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports 3)
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.