θ


Translate

17 Δεκεμβρίου 2017

Ευκαιρία να κλείσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή ο Ολυμπιακός (15:00 - NS2)

 Ο Ολυμπιακός με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη «πατάει» κορυφή και κλείνει τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη και έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κλείσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή, με ένα βαθμό περισσότερο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που έπαιξαν χθες.
Οι «ερυθρόλευκοι» παράλληλα σε περίπτωση νίκης τους θα διευρύνουν το σερί που «τρέχουν» στα έξι συνεχόμενα τρίποντα και θα κάνουν... καλές γιορτές μετά από ένα ταραχώδες πρώτο μισό της σεζόν.
Ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός τον Σεμπά, ο οποίος ενδέχεται να πωληθεί τον Ιανουάριο, ενώ δεν πήρε μαζί του επίσης τους Εμενίκε, Μάρτινς, Βούκοβιτς, Ανδρούτσο και Νικολάου. Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετράει ένα απίστευτο σερί τεσσάρων ισοπαλιών με 1-1, ο Γιάννης Πετράκης έχει πάρα πολλές απουσίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι πήρε στην αποστολή 17 ποδοσφαιριστές, με τους Τζημόπουλο, Σολτάνι, Γαρουφαλιά και Καρανίκα να είναι τιμωρημένοι και τους Μιχαήλ, Ναδάλες και Ροντρίγκες τραυματίες.
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.