θ

Translate

6.10.17

Ποιες είναι οι πιθανότητες; Το παιχνίδι με τις κάρτες των Illuminati χτυπά ξανά;

Δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα κανένα στοιχείο που να καταδεικνύει ότι η σφαγή που διέπραξε o 64χρονος Στίβεν Πάντοκ στο Λας Βέγκας την Κυριακή συνδεόταν με την τρομοκρατία, δήλωσε πράκτορας του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας την Τετάρτη.
Ο πράκτορας του FBI Άαρον Ράουζ σημείωσε επίσης ότι
οι ομοσπονδιακές αρχές πήραν κατάθεση από τη σύντροφο του δράστη Μαριλού Ντάνλεϊ. Διευκρίνισε ότι δεν έχει συλληφθεί κανένα πρόσωπο που να θεωρείται συνεργός του. Η σύντροφος του ενόπλου δήλωσε ότι αγνοούσε πως ο Στίβεν Πάντοκ σχεδίαζε να προχωρήσει στη σφαγή, σύμφωνα με μια δήλωσή της που διάβασε την Τετάρτη ενώπιον δημοσιογράφων ο δικηγόρος της Μάθιου Λόμπαρντ στο Λος Άντζελες. Στο κείμενο η Μαριλού Ντάνλεϊ αναφέρει ότι στο πρόσωπο του Στίβεν Πάντοκ γνώρισε έναν άνδρα «ευγενικό», ο οποίος «νοιαζόταν», ήταν «ήσυχος». «Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα» που να άφηνε να γίνει αντιληπτό «πως επρόκειτο να συμβεί κάτι τόσο φρικτό», προσθέτει η ίδια.
kavalarissa.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.