θ

Translate

31 Οκτωβρίου 2017

EKTAKTO: Πυροβολισμοί στο Μανχάταν- Φόβοι για πολλά θύματα (Βίντεο)

Συναγερμός στην αστυνομία
Για πολλούς τραυματίες και ενδεχομένως και νεκρούς κάνουν λόγο τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα στο νότιο Μανχάταν.
Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής αν υπάρχουν θύματα. Ανέφερε μόνο ότι έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο. Ένας εκπρόσωπος είπε ότι ερευνώνται "πληροφορίες για πυροβολισμούς" κοντά στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, χωρίς να δώσει καμία άλλη διευκρίνιση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, τουλάχιστον έξι άνθρωποι στοχοποιήθηκαν από έναν ένοπλο και δύο από αυτούς σκοτώθηκαν. Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι New York 1 μετέδωσε ότι οι νεκροί είναι τέσσερις.
Ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο αναμένεται να μεταβεί στο σημείο.
Άλλα τοπικά μμε ανέφεραν ότι γύρω στις 15.00 τοπική ώρα (21.00 ώρα Ελλάδας) έγινε κάποιο επεισόδιο, ενδεχομένως τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και άλλα οχήματα. Ένας οδηγός βγήκε οπλισμένος από το αυτοκίνητό του και άρχισε να πυροβολεί.
Το επεισόδιο έληξε περίπου μία ώρα αργότερα και "δεν υπάρχει ενεργή απειλή", σύμφωνα με ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter από έναν εκπρόσωπο του δήμου.
Δείτε τα πρώτα βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού:
.
el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.