θ

Translate

31 Οκτωβρίου 2017

Θεσσαλονίκη Λεβέντης: Δεν πολέμησε ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, πολέμησε ο Παπαφλέσσας...ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...!!!!

«Θα πρέπει να αγωνιστούμε να μην χρειαστεί να χυθεί αίμα», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων 
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις, δεν αμφιβάλλω, θα κάνουν το καθήκον τους. Εμείς, θα πρέπει να αγωνιστούμε να μην χρειαστεί να χυθεί αίμα, γιατί οσάκις η Ελλάδα έχυσε αίμα στο παρελθόν μόνο εγράφησαν ιστορικές σελίδες, κέρδος
δεν είχαμε" δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
«Μπήκαμε σε πολέμους για την ελευθερία, για αυτό που λέμε ελεύθερος κόσμος, και μετά ωφελήθηκαν άλλοι που έμειναν στην άκρη και δεν συμμετείχαν σε αγώνες, ούτε έχυσαν αίμα. Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη. Κάνουμε παρελάσεις, αλλά από την άλλη δεν έχουμε φαγητό οι περισσότεροι στα σπίτια. Κόβονται συντάξεις, μισθοί, αναχωρούν οι νέοι μας στο εξωτερικό, η Βουλή νομοθετεί ερήμην της Εκκλησίας. Έχουμε φτάσει ένας αθλητικός σύλλογος να έχει πιο μεγάλη σημασία από την Εκκλησία της Ελλάδος. Αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Δεν πολέμησε ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, πολέμησε ο Παπαφλέσσας και είναι ασέβεια αυτό που έκανε η Βουλή, που έδωσε αξία σε ήθη εξ Ευρώπης και έβαλε πιο κάτω τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη. Η Ένωση Κεντρώων θα παλέψει μέχρι τέλους για να αλλάξει αυτό που έγινε στη Βουλή που είναι προσβολή προς την ελληνική οικογένεια. Χρόνια Πολλά" σημείωσε.

protothema.gr
μονταζ eimailefteros.blogspot.gr//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.