θ

Translate

29 Οκτωβρίου 2017

Με λίγες κουταλιές πείτε «αντίο» σε φραγμένες αρτηρίες, υπέρταση, χοληστερόλη!

Αυτό το απίστευτο ρόφημα/σιρόπι μπορεί να σας βοηθήσει με την αύξηση της πίεσης του αίματος, αλλά και της κακής χοληστερόλης, ενώ ταυτόχρονα ξεμπλοκάρει τις αρτηρίες σας.
Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από υψηλά επίπεδα χοληστερόλης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το στρες που συνοδεύει τον σύγχρονο πολυάσχολο τρόπο ζωής είναι ένας
από τους κύριους λόγους για αυτή την κατάσταση.
Ορισμένα σοβαρά θέματα μπορεί να συμβούν όταν τα επίπεδα της χοληστερόλης είναι υψηλότερα από 160, για 6,20 mmol / L.
Ευτυχώς, μπορείτε να βάλετε ένα τέλος στο πρόβλημα σας, καθώς σήμερα πρόκειται να σας παρουσιάσουμε ένα ισχυρό ποτό που έχει την ικανότητα να μειώσει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή σας πίεση, αλλά και να ξεμπλοκάρει τις αρτηρίες σας.
Είναι πολύ απλό και εύκολο να το προετοιμάσετε. Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.
Συστατικά που χρειάζονται:
1kg λεμόνια
3 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
5 ή 6 ματσάκια μαϊντανό
12 φλιτζάνια καθαρό νερό

Μέθοδος παρασκευής:
Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να πλύνετε τα λεμόνια με κρύο νερό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κόψετε σε κομμάτια και να προσθέσετε τα λεμόνια και την μαγειρική σόδα σε ένα δοχείο γεμάτο με ζεστό νερό και τα αφήσετε να σταθούν για 1 ώρα. Εν συνεχεία, προσθέστε το ψιλοκομμένο μαϊντανό στην κατσαρόλα και βράστε το μείγμα για 2-3 ώρες σε χαμηλή φωτιά. Τέλος, αποθηκεύστε το σιρόπι/ποτό σε ένα γυάλινο δοχείο και διατηρήστε το στο ψυγείο σας, όπως αναφέρει το kontranews.
Θα πρέπει να καταναλώσετε 4 κουταλιές της σούπας από αυτό το καταπληκτικό σιρόπι, κάθε πρωί με άδειο στομάχι, για 20 ημέρες. Η θεραπεία αυτή αναμφίβολα θα σας προσφέρει καταπληκτικά οφέλη, γι ‘αυτό μην διστάσετε να τη δοκιμάσετε!
Προσοχή: Συμβουλευτείτε απαραίτητα ειδικό πριν τη χρήση, ή για τη διάρκεια, κ.λπ.!
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.