θ

Translate

31 Οκτωβρίου 2017

"Ρουβικώνας"... ο φερετζές του "αριστερού" μνημονιακού παρακράτους!

Της Μαριάννας Τσήπα
Μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν στο γραφείο γιατρού του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, κατηγορώντας τον ότι παίρνει φακελάκια... Σύμφωνα με την ειδησιογραφία.
Στο σχετικό βίντεο δικής τους παραγωγής ενημερώνουν τον "γιατρό που πήρε φακελάκι" πως τους το είπε κάποιος που θέλουν να προφυλάξουν και πως αν ξαναπάρει θα του σπάσουν το κεφάλι...
Καμία σημασία δεν έχει αν πήρε ή δεν πήρε φακελάκι ο χειρουργός... Δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, όπως ο...
εφοριακός, ο ΔΕΗτζής, ο καθένας που δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που διδάχθηκε από τις αυλές κι όχι μόνον, όλων των κυβερνήσεων.
Καμία σημασία δεν έχει πως η μεγάλη πλειοψηφία των νοσοκομειακών γιατρών δίνει μάχες εναντίον τεράστιων προβλημάτων για να προσφέρει υπηρεσίες. Χωρίς εξοπλισμό, χωρίς φάρμακα, σε άθλιες συνθήκες εργασίας, ανάμεσα σε ράντζα και ορούς που κρεμούν οι ασθενείς με κορδόνια από λάμπες, χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά με εταιρίες securiti, ιδιωτικές εταιρίες καθαριότητας, με ιδιωτικές εταιρίες τροφοδοσίας γευμάτων... Αλλά αυτά τα "καλά" έχουν τα ΣΔΙΤ (συνεργασία δημόσιου ιδιωτικού τομέα, που διαβάζεις να κονομάει ο κύκλος των μνημονιακών κυβερνήσεων) της ανάπτυξης στην πολιτισμένη Ευρώπη!
Τι διαβολική σύμπτωση... οι "τιμωροί" κτυπούν τις ημέρες που έχει φουντώσει η επίθεση του "αριστερού" υπουργού στους γιατρούς: "Πολάκης: Παράσιτο παθογόνο για το σύστημα υγείας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ".
Ο συντονισμός αποπροσανατολισμού αγγίζει την τελειότητα...
"Ο Ρουβίκωνας αποτελεί ένα από τα πιο υγιή τμήματα που προέκυψαν στον ευρύτερο χώρο του αντιεξουσιαστικού χώρου και της επαναστατικής αριστεράς εδώ και χρόνια...", μας ενημερώνει ο αριστερός Άρης Χατζηστεφάνου (info-war.gr)
"Ζορό", "Ρομπέν των δασών", "ήρωες", "τιμωροί" αδικημένων...
Να μην μας εκπλήξει αν αύριο δείρουν ή απειλήσουν ιδιοκτήτη καφετέριας γιατί εκμεταλλεύεται με 2, 3 ευρώ την ώρα τους ντελιβεράδες... Δεν μας ενοχλεί, βεβαίως, πως επιστήμονες, ακόμη και με μεταπτυχιακά, εργάζονται για ψίχουλα... και ποιος συνεχίζει να μας εξαθλιώνει.
"Επαναστάτες"... εργαζόμενος, μισθωτός, έλαβε 200 ευρώ οικογενειακό επίδομα (4 παιδιά, 2 ανήλικα 5 ετών και 7), αλλά λόγω χρεών προς το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ, ετήσιοι φόροι) ο κ. Τσακαλώτος έχει επιβάλει κατάσχεση μισθού και τα 200 πέταξαν για τα ταμεία της Μέρκελ.
"Επαναστάτες"...  ο "μαρξιστής" Τσακαλώτος -όπως αυτοαποκαλείται-, εκατομμυριούχος, με "επενδύσεις" ακόμη και στην "BlackRock, Inc. is an American global investment management corporation based in New York City" -σύμφωνα με τη δική του φορολογική δήλωση στη βουλή, συγκάτοικος και συμφοιτητής του κυρίου Στουρνάρα (εκεί εργάζεται κι η σύζυγος του "μαρξιστή" Τσακαλώτου), κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στο γιο του και πληρώνει μαύρα... Πάει σπίτι η κοπελιά, κάνει μάθημα και φυσικά ούτε μπλοκάκι, αλλά κι ούτε ενόχληση να τα χώσει μαύρα ο "μαρξιστής" υπουργός. [σημ. μήπως θέλετε διεύθυνση, τηλέφωνο, φωτογραφία της καθηγήτριας; Όλοι οι αστυνομικοί φρουροί στο σπίτι του "μαρξιστή" υπουργού τα γνωρίζουν].
Τώρα, για εσάς στα αρχίδια σας πως να ταΐσει τα παιδιά του ο πολίτης που του άρπαξαν ακόμη και τα 200 ευρώ. Το ίδιο κι ο άνεργος... το ίδιο κι όποιος του έχουν κόψει το ρεύμα, το νερό και θα ξεπαγιάσει με την έλευση του χειμώνα...
Όμως δεν είναι έτσι... Είστε όπλο του καθεστώτος!
Ουσιαστικά νομιμοποιείται το καθεστώς και φυσικά το εξυπηρετείται.
Κτυπάτε όποτε κρίνουν οι εντολείς σας να κτυπάτε!
Για να "νομιμοποιήσετε" τα "αριστερά" φτωχοκομεία της κυρίας γεμιστά, είστε ικανοί να δείρετε κάποιον γιατί δεν ήταν πετυχημένη η φασολάδα των συσσιτίων...
Το σύστημα παραμένει υπεράνω της "επανάστασής" σας...
«Έχετε φάτσες βουτηρομπεμπέδων.
Σας μισώ όπως μισώ τους πατεράδες σας.
Καλή ράτσα δεν ψεύδεται.
Έχετε την ίδια κακία στα μάτια.
Είστε άδειοι, αβέβαιοι, απελπισμένοι
(πολύ καλά!) αλλά ξέρετε επίσης πώς να είστε
αλαζονικοί, εκβιαστές, ασφαλείς και αχρείοι:
μικροαστικά προνόμια, αγαπητοί».
Pier Paolo Pasolini, Valle Giulia, με αφορμή τις συγκρούσεις "αριστερών" με αστυνομικούς στη Valle Giulia (1 Μάρτη 1968).
Κι ο Pasolini ήταν ιδιόρρυθμος; Κομμουνιστής ήταν, αλλά ανυπότακτος. Ομοφυλόφιλος ήταν, αλλά εναντίον του κινήματος για "θεσμικά δικαιώματα" ομοφυλοφίλων: "το τι κάνω στην κρεβατοκάμαρά μου δεν αποτελεί ζήτημα θεσμών του κράτους"...
Εσείς δεν είστε τίποτα περισσότερο από λακέδες του μνημονιακού καθεστώτος, με "αριστερό" φερετζέ!
Avete facce di figli di papà.
Vi odio come odio i vostri papà.
Buona razza non mente.
Avete lo stesso occhio cattivo.
Siete pavidi, incerti, disperati
(benissimo!) ma sapete anche come essere
prepotenti, ricattatori, sicuri e sfacciati:
prerogative piccolo-borghesi, cari.
Pier Paolo Pasolini, Valle Giulia
«Όσον αφορά την πολιτική εκτίμηση της πράξης, εμείς, φυσικά, παραμένουμε στην παλιά μας άποψη, που έχει επιβεβαιωθεί από την πείρα δεκαετιών, ότι οι ατομικές τρομοκρατικές απόπειρες (…) σαν επαναστατική τακτική, είναι άσκοπες και επιζήμιες. Μόνο το μαζικό κίνημα μπορεί να θεωρηθεί σαν πραγματική πολιτική πάλη.
Οι τρομοκράτες στη Ρωσία -ενάντιά τους πάντοτε παλεύαμε- έκαναν μία σειρά μεμονωμένες απόπειρες δολοφονίας, όμως το Δεκέμβρη του 1905, όταν η υπόθεση έφτασε επιτέλους στο μαζικό κίνημα, στην εξέγερση (…) τότε ακριβώς οι "τρομοκράτες" απουσίασαν…»
ΛΕΝΙΝ, Άπαντα, τομ. 40, σελ. 312.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.