θ

Translate

31 Οκτωβρίου 2017

Φρίκη στη Δανία: Ασέλγησε στο άψυχο κορμί της δημοσιογράφου ο Μάντσεν;

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που συνεχίζονται
Την εκδοχή αυτή εξετάζουν οι αρχές που βρήκαν 14 τραύματα μέσα και κοντά στα γεννητικά όργανα της 30χρονης Κιμ Βαλ- Τη Δευτέρα ο Δανός εφευρέτης υποστήριξε την εκδοχή ότι η δημοσιογράφος πέθανε από
δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα
Φρίκη εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση του θανάτου της Σουηδέζας δημοσιογράφου Κιμ Βαλ από τον Πέτερ Μάντσεν καθώς η αστυνομία εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο ο Δανός εφευρέτης να ασέλγησε πάνω στο άψυχο κορμί της άτυχης δημοσιογράφου.
Το στοιχείο που κατηύθυνε τους αστυνομικούς στη νέα αυτή εκδοχή της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη ήταν ο εντοπισμός 14 τραυμάτων γύρω και μέσα στα γεννητικά όργανα της Βαλ.
Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, ο Μάντσεν έκανε σεξ με την Βαλ λίγα λεπτά μετά το θάνατό της.
Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εισαγγελία ο Μάντσεν παραδέχθηκε ότι διαμέλισε τη Σουηδέζα δημοσιογράφο μέσα στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του - το «Ναυτίλο» - τον περασμένο Αύγουστο, εκεί όπου συναντήθηκαν προκειμένου η Βαλ να του πάρει συνέντευξη.
Κατά την τελευταία εκδοχή του Δανού η δημοσιογράφος πέθανε από δηλητηρίαση λόγω εισπνοής μονοξειδίου του άνθρακα ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κατάστρωμα του υποβρυχίου του.
Σε προηγούμενη πάντως εκδοχή ο Μάντσεν είχε υποστηρίξει ενώπιον του δικαστηρίου ότι όλα συνέβησαν επειδή οτυ έφυγε από τα χέρια η καταπακτή του υποβρυχίου τραυματίζοντας θανάσιμα την Κιμ στο κεφάλι.
Τότε ο Δανός είχε περιγράψει όσα συνέβησαν στο υποβρύχιο ως εξής: «είχα βγει από το υποβρύχιο και κρατούσα την βάρους 70 κιλών καταπακτή αλλά έχασα την ισορροπία μου και μου έφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι».
Η τελευταία φωτογραφία της Σουηδής δημοσιογράφου πάνω στο υποβρύχιο

Ωστόσο ακόμα δεν έχει δώσει καμία πειστική απάντηση στο γιατί διαμέλισε το πτώμα της άτυχης δημοσιογράφου αρκούμενος μόνο στο επιχείρημα ότι το έκανε γιατί ήταν σε σοκ και, όπως είπε, «δεν ήθελα ένα πτώμα στο υποβρύχιό μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο δημόσιος κατήγορος ανακοίνωσε στις αρχές Οκτωβρίου ότι το ακέφαλο και ακρωτηριασμένο πτώμα της δημοσιογράφου, που εντοπίστηκε να επιπλέει κοντά στο λιμάνι της Κοπεγχάγη, έφερε 15 μαχαιριές.
Ίχνη DNA του 46χρονου άντρα έχουν εντοπιστεί στο άψυχο σώμα της 30χρονης κοπέλας, ενώ είναι πλέον βέβαιο πως ο ακρωτηριασμός της - από το πτώμα της έχουν αφαιρεθεί το κεφάλι, τα δύο χέρια και τα δύο πόδια - έγινε με πριονωτό μαχαίρι. Στον υπολογιστή του εκατομμυριούχου βρέθηκε ακόμα υλικό που δείχνει γυναίκες να βασανίζονται και να δολοφονούνται. Εκείνος υποστηρίζει πως δεν ήταν ο μόνος που είχε πρόσβαση στον συγκεκριμένο υπολογιστή, που βρίσκεται στο χώρο δουλειάς του, και πως το υλικό αυτό δεν είναι δικό του.
Η Κιμ Βαλ εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 10 Αυγούστου, όταν επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο του Μάντσεν. Όταν ο φίλος της ανέφερε την εξαφάνισή της, μερικές μέρες αργότερα, οι αρχές εντόπισαν το υποβρύχιο ανοιχτά της Κοπεγχάγη έτοιμο να βυθιστεί και χρειάστηκε μάλιστα να διασώσουν τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.