θ

Translate

23 Οκτωβρίου 2017

Με μέσο μισθό 395 ευρώ 554.679 εργαζόμενοι...ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ.....ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....ΞΕΦΤΙΛΕΣ....!!!!

Με συμβάσεις μερικής απασχόλησης εργάζεται το 30% των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα, σύμφωνα με τα στοιχεία απασχόλησης του ΕΦΚΑ.
Συγκεκριμένα, 554.679 εργαζόμενοι αμείβονται με 395 ευρώ μικτά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΦΚΑ για την απασχόληση στο διάστημα Δεκεμβρίου 2016 –Ιανουαρίου 2017,
ο αριθμός των ασφαλισμένων στις κοινές επιχειρήσεις μειώθηκε κατά 4,78%, στα οικοδομοτεχνικά έργα μειώθηκε κατά 23,57% και στο σύνολο των επιχειρήσεων μειώθηκε κατά 5,14%.
Ο αριθμός των αλλοδαπών ασφαλισμένων μειώθηκε κατά 3,14%. Η μέση απασχόληση στις κοινές επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά 0,61%, στα οικοδομοτεχνικά έργα μειώθηκε κατά 7,79% και στο σύνολο των επιχειρήσεων μειώθηκε κατά 0,56%.

To μέσο ημερομίσθιο στις κοινές επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά 0,07% και στα οικοδομοτεχνικά έργα αυξήθηκε κατά 4,69%.

Ο μέσος μισθός στις κοινές επιχειρήσεις μειώθηκε κατά 0,59% και στα οικοδομοτεχνικά έργα μειώθηκε κατά 3,46%.

zougla.gr
μονταζ  eimailefteros.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.