θ

Translate

6.10.17

Οι ψηφοφόροι του Χρυσόγονου... ψήφισαν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ....ΕΥΡΩΠΟΥΛΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ....35.000 ευρωπουλα ΤΟΝ ΜΗΝΑ....!!!

Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό «γκάλοπ»
Σε σύνολο 2.032 εγγεγραμμένων μελών στη Σοσιαλιστική Τάση, υπέρ της πρότασης αποχώρησης τάχθηκαν 1.678 (ποσοστό 82.6%), ενώ κατά μόλις 31 (ποσοστό 1,5%), με την αποχή να αγγίζει το 15,9% -ήτοι, 323 μέλη της Τάσης 
Την αποχώρηση του Κώστα Χρυσόγονου από τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει
άμεσα η Σοσιαλιστική Τάση του κυβερνώντος κόμματος, έπειτα από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, στην οποία προχώρησαν τα μέλη της.
Πιο συγκεκριμένα, σε σύνολο 2.032 εγγεγραμμένων μελών, υπέρ της πρότασης αποχώρησης τάχθηκαν 1.678 -ποσοστό 82.6%-, ενώ κατά μόλις 31 -ποσοστό 1,5%-, με την αποχή να αγγίζει το 15,9% -ήτοι, 323 μέλη της τάσης.
«Κατά συνέπεια, η πρόταση της Γραμματείας υπερψηφίστηκε από την απόλυτη πλειοψηφία των μελών της Σοσιαλιστικής Τάσης και εγκρίθηκε η αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ και ο μετασχηματισμός της Τάσης σε αυτόνομη πολιτική κίνηση» αναφέρει ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Τάσης.
Και καταλήγει: «Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν από την Πολιτική Γραμματεία τα επόμενα βήματα στη διαδικασία για τη συγκρότηση του νέου πολιτικού μας φορέα».
Υπενθυμίζεται πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προαναγγείλει ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του στην Κουμουνδούρου και θα παραμείνει ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Τάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.